Τσίλι Άχι Αμαρίγιο 1kg

Aji Amarillo, χώρα προέλευσης: Περού.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται μόνο σε επιχειρήσεις
29.50 χωρίς ΦΠΑ
(33.34 με ΦΠΑ)
+

Παραγωγός

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό
  Αγ. Ι. Ρέντης, Αττική

Περιοχές αποστολής

Αττική

Το aji amarillo είναι μέλος του capsicum baccatum, ενός από τα πέντε είδη κατοικίδιων ειδών πιπεριού και προέρχεται από το Περού.
Το aji amarillo σημαίνει: κίτρινο (amarillo) πιπέρι τσίλι (aji). Αυτές οι πιπεριές θεωρούνται μέρος της Περουβιανής “Αγίας Τριάδας” όταν πρόκειται για την κουζίνα τους, μαζί με το σκόρδο και το κόκκινο κρεμμύδι.
Αν και αυτό το πιπέρι ονομάζεται κυριολεκτικά “κίτρινο πιπέρι τσίλι”. Tο χρώμα του αλλάζει σε ένα λαμπερό πορτοκαλί καθώς ωριμάζει. Το κυρίως μέρος του έχει ένα παχύ δέρμα, μήκους 4 έως 5 ίντσες. Kαι θεωρούνται αρκετά καύτα – 30.000 έως 50.000 στην κλίμακα μονάδων θερμικής επεξεργασίας Scoville. Αλλά η aji amarillo ισορροπεί αυτή τη θερμότητα με λίγο φρουτώδη γεύση. Μυρίζοντας λίγο σαν μια σταφίδα, η γεύση αυτού του τσίλι είναι κάπως λεπτή με υποδείξεις φρούτων πάθους και μάνγκο,προσδίδοντας μια μοναδική γεύση σε οποιοδήποτε πιάτo.

Η εταιρία Nature's Fresh εξειδικεύεται στην τροφοδοσία ποιοτικών καταστημάτων, καθώς στο πελατολόγιό της βρίσκονται Ξενοδοχεία πέντε αστέρων και Εστιατόρια που έχουν βραβευτεί με αστέρια Michelin. Αναλαμβάνουμε την τροφοδοσία της επιχείρησής σας με υπευθυνότητα στις παραδόσεις και πάντα προμηθεύοντας τα ποιοτικότερα φρούτα και λαχανικά.

Το προϊόν αυτό μπορεί να πωληθεί μόνο με έκδοση τιμολογίου σε Επιχειρήσεις στο χώρο της Εστίασης, Τουρισμού ή Εμπορίας Τροφίμων.
Οι κριτικές δημοσιεύονται από επιβεβαιωμένους αγοραστές.
1 κριτική