Θεραπευτικό μέλι ULMO EnergyMiel 200gr

Το EnergyMiel είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μέλι Ulmo, Γκουαρανά, Ματέ (Mate) και ρίζα από φυτό Μάκα (Maca). Χρησιμεύει ως τονωτικό σε περίπτωση σωματικής και πνευματικής κόπωσης.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
15.50 χωρίς ΦΠΑ
( 17.52 με ΦΠΑ)
+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό
  Ηράκλειο, Ηρακλείου

Περιοχές αποστολής

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Το EnergyMiel είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μέλι Ulmo, Γκουαρανά, Ματέ (Mate) και ρίζα από φυτό Μάκα (Maca).
Χρησιμεύει ως τονωτικό σε περίπτωση σωματικής και πνευματικής κόπωσης.

Αν και είναι φυσικό προϊόν, το μέλι Ulmo έχει ισχυρό αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα. Το μέλι Ulmo μπορεί να καταπολεμήσει τη διαδικασία γήρανσης με φυσικό τρόπο.

Πολλές διεθνείς επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν την υψηλή αντιβακτηριακή του ισχύ. Τονίζουν πώς είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την πρόληψη και την καταπολέμηση εξαιρετικά επιβλαβών βακτηριδίων όπως ο Staphylococcus και η Escherichia coli, τα οποία είναι συχνά ανθεκτικά ακόμη και σε ανθεκτικά αντιβιοτικά που περιέχουν μεθικιλλίνη.

Παρατηρήθηκε ότι το μέλι Ulmo αναστέλλει την ανάπτυξη άλλων παθογόνων βακτηρίων όπως Candida albicans, Salmonella typhi, Enterobacter aerogenes και ότι έχει μυκητοκτόνα και μυκητοστατική δράση στους Mucor, Rhizopus, και Aspergillus.