Θεραπευτικό μέλι MANUKA IAA18+ (250gr)

Το μυστικό της Ιατρικής της Νέας Ζηλανδίας Μαορί προσφέρεται σε ένα βάζο με τις μοναδικές αντιβακτηριακές ιδιότητες του μελιού Manuka.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
85.00 χωρίς ΦΠΑ
(96.05 με ΦΠΑ)
+
Ζητήστε καλύτερη τιμή για μεγάλη παραγγελία

Παραγωγός

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό
  Ηράκλειο, Ηρακλείου

Περιοχές αποστολής

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Το μυστικό της Ιατρικής της Νέας Ζηλανδίας Μαορί προσφέρεται σε ένα βάζο με μοναδικά αντιβακτηριακά ιδιότητες του μελιού Manuka.
Η manuka, γνωστή και ως δέντρο τσαγιού, αναπτύσσεται άγρια στο παρθένο τοπίο της Νέας Ζηλανδίας. Οι λαοί του Μαορίου έχουν χρησιμοποιήσει το manuka εδώ και αιώνες για να καταπολεμήσουν τους πυρετούς, το άσθμα, τη βρογχίτιδα, το υπέρμαχο, το ρευματισμό, καθώς και την προώθηση της επούλωσης του δέρματος.

Σήμερα, το μέλι manuka εκτιμάται ιδιαίτερα για τις αντισηπτικές και αντιβακτηριακές του ιδιότητες, οι οποίες έχουν αποδειχθεί επιστημονικά. Χρησιμοποιείται σε πολλά νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου για την πρόληψη της μόλυνσης.
Το μέλι Manuka έχει μια μοναδική γεύση με νότες ευκαλύπτου και κρεμώδη υφή. Είναι αρκετά διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο μέλι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ και είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: Καταναλώστε 2 με 3 κουταλιές μέλι manuka καθημερινά για να αποτρέψετε τη μόλυνση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί τοπικά στο δέρμα για να βοηθήσει να ανακουφίσει και να θεραπεύσει τις κοπές, τα τσιμπήματα εντόμων, το άγχος και τα εγκαύματα.
Μέλι υψηλότατου βαθμού ποιότητας .

Αυτό το μέλι έχει ΙΑΑ 18+. Το IAA δείχνει το επίπεδο της αντιβακτηριακής αποτελεσματικότητας του μελιού.
Η κλίμακα IAA κυμαίνεται από 5 έως 25+ και συνιστά ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο μέτρο αντιβακτηριδιακής και αντισηπτικής αποτελεσματικότητας.
Το μέλι manuka IAA® 18+ περιέχει τουλάχιστον 696mg / kg MGO.
Το MGO αντιστοιχεί στην ουσία μεθυλογλυοξάλη, το φυσικό συστατικό που κάνει το μέλι Manuka τόσο ξεχωριστό.

Δεν βρέθηκαν κριτικές