Παραγωγοί

"ANOPAEA ORGANIC ESTATE"
5 προϊόντα
  ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, Φθιώτιδας
Το "Βιολογικό Αγρόκτημα Ανοπαία" βρίσκεται στις πλαγιές του Καλλίδρομου `Ορους στο νομό Φθιώτιδας, πάνω από τις Θερμοπύλες και σε υψόμετρο 450 μέτρων. Πρόκειται για έναν απολύτως βιολογικό, ημιορεινό, ξερικό ελαιώνα 69 στρεμμάτων, όπου από επιλογή εφαρμόζεται η ακαλλιέργεια της γης και η πλήρης απουσία κάθε ψεκασμού και λίπανσης. Οι ποικιλίες ελιάς που έχουν φυτευθεί είναι το Μανάκι (αγουρομάνακο και γλυκομάνακο), η Κορωνέικη, η Μεγαρίτικη, η Θρούμπα Αιγαίου, η Αμφίσσης, η Καλαμών και η Χαλκιδικής.
"ΑΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ"
7 προϊόντα
  ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ, Ευβοίας
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΖΥΜΗΣ -"ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΗΓΑΝΟΨΩΜΟ" - "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ" ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ. ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΤΑΒΕΡΝΕΣ - ΟΥΖΕΡΙ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΛΠ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ SUPER MARKET - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΛΠ.
"ΓΑΙΑ Τυλίσου" - Μαρία Κουβίδη
1 προϊόν
  Ηράκλειο, Ηρακλείου
Στην περιοχή της Τυλίσου, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο, ασκούμε από το 2013 βιολογική καλλιέργεια ελιών Κορωνέικης ποικιλίας. Η καλλιέργεια ελέγχεται και πιστοποιείται από τον οργανισμό ΔΗΩ. Η επεξεργασία του ελαιοκάρπου γίνεται ΄μέσα σε 48 ώρες maximum από τη συγκομιδή, με θερμοκρασία 26-28 βαθμών στο μαλακτήρα και γενικά με όλους τους κανόνες για την επίτευξη προϊόντος άριστης ποιότητας. Το λάδι αποστέλλεται συσκευασμένο σε 5λιτρα. Επίσης υπάρχει μικρή παραγωγή αγκινάρας και αλόης. Κατά περιόδους καλλιεργούμε και υπαίθρια λαχανικά σε μικρές ποσότητες.
"Η Αίγινα" Ξηροί Καρποί
48 προϊόντα
  Αίγινα, Αττική
Η ΑΙΓΙΝΑ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΑΣ ΠΟΠ Από το 1952, η οικογένειά μας καλλιεργεί, παράγει, επεξεργάζεται και τυποποιεί το Φιστίκι Αίγινας ΠΟΠ, καθώς και άλλα προσεγμένα, ποιοτικά, γευστικά, υγιεινά προϊόντα με Φιστικόψιχα Αίγινας, γλυκά & αλμυρά, σε πρακτικές συσκευασίες, σε σωστές τιμές. Επίσης, επεξεργαζόμαστε και διαθέτουμε όλα τα είδη ξηρών καρπών ελληνικών (από συναδέλφους παραγωγούς) & εισαγωγής, πάντοτε φρέσκο-ψημένων και φρούτων αποξηραμένων, υγιεινών, με ή χωρίς ζάχαρη, ωσμωτικών, βιολογικών, κα. Κάθε σακουλάκι που κρατάτε στα χέρια σας έχει παραχθεί με αγάπη, μεράκι,... Περισσότερα
"Η Αίγινα" Ξηροί Καρποί (Μόνο Για Επιχειρήσεις)
29 προϊόντα
  Αίγινα, Αττική
Η εταιρεία « Η ΑΙΓΙΝΑ® - Ξηροί Καρποί» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1952, όταν ο Γιάννης Τζίτζης αποφάσισε να επεξεργάζεται και να τυποποιεί ο ίδιος το φιστίκι που παρήγαγε στα κτήματά του. Για το λόγο αυτό ιδρύει την εταιρεία «Η ΑΙΓΙΝΑ ® – Ξηροί Καρποί», όπου σαν αντικείμενο δραστηριότητάς της είναι η παραγωγή, επεξεργασία (καθάρισμα, διαλογή), ψήσιμο και τυποποίηση του μοναδικού για την Αίγινα προϊόντος. ​ Η εταιρεία ήταν η πρώτη στην Ελλάδα που είχε άδεια λειτουργίας, επεξεργασίας και συσκευασίας για το «Φιστίκι Αιγίνης» και το αμύγδαλο. Ήταν η... Περισσότερα
"Ρόα"
3 προϊόντα
  ΚΟΜΟΤΗΝΗ, Ροδόπης
Φυσικός χυμός ροδιού κατεψυγμένος. Από ρόδια δικής μας παραγωγής. Χωρίς προσθήκες
2Box
10 προϊόντα
  Τρικαλα, Τρικάλων
Το 2016 ξεκινήσαμε την πορεία μας στον δρόμο της παραγωγής. Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα δημιουργήσαμε δύο σειρές προϊόντων το TeaBox (premium τσάι με βότανα, μπαχαρικά και φρούτα) και το JuiceBox (φυσικοί χυμοί από πραγματικά φρούτα και υπερτροφίες). Από τότε έως σήμερα καταφέραμε να γίνουμε νο1 επιλογή στους χώρους εστίασης και στους καταναλωτές, αποσπώντας την αγάπη του κοινού αλλά και βραβεία γεύσεων. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που εργαζόμαστε καθημερινά για την διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων μας με σεβασμό προς το περιβάλλον αλλά και με αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους προς τους... Περισσότερα
3melisses
14 προϊόντα
  ΑΝΔΡΟΣ, Κυκλάδες
Βιολογική Μελισσοκομία από την οικογενειακή επιχείρηση της μελισσοκόμου Κατερίνας Τριδήμα η οποία προσφέρει εδώ και σχεδόν σαράντα χρόνια υψηλής ποιότητας μελισσοκομικά προϊόντα στους πελάτες της. Αποκλειστική ζώνη εκμετάλλευσης των μελισσοκομικών πληθυσμών είναι το βορειότερο νησί των Κυκλάδων, την Άνδρο. Οι 3melisses παράγουν βιολογικά και συσκευάζουν μέλι από τις τοπικές εποχιακές ποικιλίες θυμαριού, ερείκης και σφενδάμου. Επίσης συλλέγουν βασιλικό πολτό, νωπή μελισσοκομική γύρη, μελισσοκομικό κερί και παράγουν βάμμα πρόπολης.
4 εποχές
1 προϊόν
  Λειψοι, Δωδεκανήσου
4 εποχές: παραγωγή νωπών φρούτων και λαχανικών. ΒΙΟ
4G - Greek Gaia's Global Gate
10 προϊόντα
  ΚΟΖΑΝΗΣ, Κοζάνη
Η παγκόσμιά πύλη της ελληνικής γης σας καλωσορίζει στον κήπο των αποξηραμένων αγαθών. Δραστηριοποιείται και πρωτοπορεί στον κλάδο της παραγωγής αποξηραμένων φρούτων χωρίς ζάχαρη και λαχανικών για εύκολο και δημιουργικό μαγείρεμα. Συμβαδίζοντας με τους ρυθμούς εξέλιξης της εποχής μας και τις αλλαγές στις διατροφικές μας συνήθειες παρασκευάζονται τα προϊόντα που προσφέρει απλόχερα η Ελληνική γη, ακολουθώντας ταυτόχρονα τη γαστρονομική παράδοση. Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα, τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον αγοραστή.
A-MFO-RA I-CONS
4 προϊόντα
  Στυλιδα, Φθιώτιδας
Η A-mfo-ra I-cons είναι μια καινούργια ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε από παθιασμένους ανθρώπους με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται στην αρχαία περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας, εμπνεύστηκαμε από ένα ενιαίο όραμα: Να δημιουργήσουμε βραβευμένα γαστρονομικά και υγειοπροστατευτικά προϊόντα και να σας ταξιδεύψουμε σε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με αρχαία Ελληνική ταυτότητα.
Aages
6 προϊόντα
  Σκαλα Ωρωπου, Αττική
Λαχανικά υπό τροποποίηση σε βιολογικά.
Ace Fruits
425 προϊόντα
  Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αττική
Βρείτε φρεσκότατα φρούτα και λαχανικά υψηλής ποιότητας σε εκπληκτικές τιμές. Στη σελίδα μας θα βρείτε μεγάλο εύρος προϊόντων από καθημερινά φρούτα και λαχανικά ως πιο εξειδικευμένα προϊόντα. Η οικογένειά μας έχει εμπειρία από τον χώρο της παραγωγής και εμπορίας φρούτων και λαχανικών από το 1955. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 9:00-17:00 ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟΙ. Για παραγγελίες που παραδίδονται στις περιοχές: Καλλιθέα,Ταύρος,Μοσχάτο,Ρέντη & Νίκαια προσφέρουμε έκπτωση 5%. ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΕΩΣ ΑΓΙΟ... Περισσότερα
AGASTO ΧΑΡΜΠΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
0 προϊόντα
  ΚΟΥΜΑΙΪΚΑ, Σάμου
Agianniotakis Markos
0 προϊόντα
  Ιεράπετρα, Λασιθίου
AGRIA GEA
3 προϊόντα
  ΚΑΤΩ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ, Λακωνίας
Παραγωγή και Εμπορία Λειτουργικών και Καινοτόμων αγροδιατροφικών προϊόντων.
Agricultural Food Products Teligiannidis
0 προϊόντα
  Νάουσα, Ημαθίας
Agrimakis BioFarm
0 προϊόντα
  Ηράκλειο, Ηρακλείου
Agroabyssos
0 προϊόντα
  Αμαλιάδα, Ηλείας
Agrocult
0 προϊόντα
  Ρέθυμνο