Πολιτική Απορρήτου​

Πολιτική Απορρήτου

A. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη της ιστοσελίδας διέπεται από τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας αναφορικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τις αποφάσεις της αρμόδιας Αρχής και τους παρόντες όρους.

B. To Wikifarmer Marketplace συλλέγει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών της ιστοσελίδας, μόνο όταν αυτοί οι ίδιοι εκουσίως τα παρέχουν με σκοπό την παροχή των προϊόντων & υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά. Ειδικότερα, τα προσωπικά δεδομένα που το Wikifarmer Marketplace συλλέγει είναι τα παρακάτω:

1. Ονοματεπώνυμο φυσικών προσώπων (αγοραστή ή πωλητή): Συλλέγουμε τo ονοματεπώνυμό σας προς τον σκοπό: α) εγγραφής ενός εκάστου των χρηστών στις υπηρεσίες μας και δυνατότητας εκτέλεσης της εκάστοτε παραγγελίας σας, β) τιμολόγησης των υπηρεσιών από τους πωλητές και από το Wikifarmer Marketplace όπου προβλέπεται και γ) εκτέλεσης των από μέρους των χρηστών πληρωμών.

2. Τον κωδικό χρήστη που επιλέγει ο κάθε χρήστης της ιστοσελίδας: Προς τον σκοπό εγγραφής σας στην Ιστοσελίδα μας, ως προαπαιτούμενο για την εγγραφή σας και την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας.

3. Ταχυδρομική διεύθυνση: Συλλέγουμε τη διεύθυνση κατοικίας ή εργασίας του πωλητή και του αγοραστή για σκοπούς τιμολόγησης και δυνατότητα εκτέλεσης και αποστολής των εκάστοτε παραγγελιών από τον πωλητή προς τον αγοραστή, καθώς και για την καθ' οιονδήποτε τρόπο ταχυδρομική επικοινωνία μαζί σας.

4. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email):  Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε χρήστη είναι απαραίτητη προς τον σκοπό: α) επιβεβαίωσης της ταυτότητας και εγγραφής εκάστου χρήστη στην πλατφόρμα μας και β) επικοινωνίας μαζί σας για οποιονδήποτε λόγο, π..χ. για τυχόν απορίες σας ή/και σχόλιά σας, για την πορεία της παραγγελίας, για τυχόν παράπονα κλπ.

5. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Συλλέγουμε τα στοιχεία του τηλεφώνου κάθε χρήστη, προς τον σκοπό τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί του, σε περίπτωση που απαιτηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση, για την βέλτιστη παροχή των υπηρεσιών, ή/και για την αντιμετώπιση τυχόν παραπόνων ή/και για επικοινωνία με κάθε χρήστη σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

6. Σε ό,τι αφορά τα νομικά πρόσωπα και τις ατομικές επιχειρήσεις, συλλέγουμε τα φορολογικά στοιχεία αυτών (ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ., δραστηριότητα και διεύθυνση) προς τον σκοπό τιμολόγησης των υπηρεσιών μας, καθώς και δυνατότητας ελέγχου της σύννομης λειτουργίας αυτών.

7. Πληροφορίες αναφορικά με την ηλεκτρονική σας συσκευή, καθώς και με τον εντοπισμό της τοποθεσίας σας: Συλλέγουμε την IP διεύθυνση ιστοσελίδας, τον τύπο της συσκευής σας, καθώς και την τοποθεσία σας μέσω αυτής, εφόσον έχετε συγκατατεθεί ρητά στον εντοπισμό της τοποθεσίας σας.

Οι πληροφορίες σας αυτές συλλέγονται από το Wikifarmer Marketplace μόνο κατά το login κάθε χρήστη. Αν ο χρήστης επιλέξει να συνδεθεί στην ιστοσελίδα μας μέσω facebook, το Wikifarmer Marketplace συλλέγει μόνο το δηλωθέν όνομα του χρήστη στο facebook.

Επιπλέον, το πληροφοριακό σύστημα του Wikifarmer Marketplace συλλέγει αυτόματα πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες που επισκέπτεται ο επισκέπτης / χρήστης της και σχετικά με τους συνδέσμους σε ιστοχώρους τρίτων που ενδέχεται να επιλέξει μέσω της χρήσης της ιστοσελίδας του Wikifarmer Marketplace. Ο συσχετισμός αυτός γίνεται μέσω google ads, remarketing, conversion tracking, facebook ads για conversion tracking.

Σε περίπτωση διόδευσης των χρηστών της ιστοσελίδας του Wikifarmer Marketplace σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners), το Wikifarmer Marketplace δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.

 

Γ. Υποχρεωτικότητα των προσωπικών δεδομένων σας που επεξεργαζόμαστε:

Η παροχή των προσωπικών σας δεδομένων είναι υποχρεωτική, δεδομένου ότι η μη παροχή αυτών θα εμποδίζει την εκ μέρους μας ορθή παροχή των προσφερόμενων υπηρεσιών και την εκτέλεση των παραγγελιών.

Κατ’ εξαίρεση η μη παροχή συναίνεσης για επεξεργασία των πληροφοριών σας προς τον σκοπό αποστολής προς εσάς newsletter του Wikifarmer Marketplace, σε καμία περίπτωση δεν δύναται να επηρεάσει την εκ μέρους μας παροχή των υπηρεσιών.

Δ.       Ποιος άλλος είναι αποδέκτης των προσωπικών σας δεδομένων;

Δεν διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, παρά μόνο στους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του Wikifarmer Marketplace, οι οποίοι είναι αρμόδιοι για την παροχή των υπηρεσιών προς εσάς, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία, δηλαδή άλλη από το σκοπό της διαβίβασης σύμφωνα με τα παραπάνω.

Περαιτέρω, για την παροχή των υπηρεσιών μας, τα προσωπικά δεδομένα του εκάστοτε αγοραστή είναι διαθέσιμα στον εκάστοτε πωλητή που θα επιλέξει, ενώ τα προσωπικά δεδομένα των πωλητών (εφόσον πρόκειται για φυσικά πρόσωπα ή προσωπικές εταιρείες) είναι διαθέσιμα σε κάθε χρήστη της ιστοσελίδας.

Τέλος, τα προσωπικά σας δεδομένα διαβιβάζονται στη συνεργαζόμενη με το Wikifarmer Marketplace εταιρεία Google Data Studio για στατιστικούς σκοπούς.

Σε κάθε περίπτωση το Wikifarmer Marketplace δεν θα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/χρηστών του δικτυακού του τόπου σε τρίτους, εκτός από τους ως άνω αναφερόμενους, χωρίς τη συγκατάθεση του επισκέπτη/χρήστη, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές ή την περίπτωση που τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών ζητηθούν από κάποια Δημόσια Αρχή κ.α..

E.       Γιατί χρησιμοποιούμε (επεξεργαζόμαστε) τα προσωπικά σας δεδομένα

To Wikifarmer Marketplace συλλέγει, τηρεί και επεξεργάζεται μόνο τα προσωπικά δεδομένα που είναι τα ελάχιστα και απολύτως αναγκαία για την επίτευξη του εκάστοτε σκοπού επεξεργασίας. Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς:

1.  Για τον σκοπό της εγγραφής σας στην ιστοσελίδα και παροχής των υπηρεσιών μας.

2.  Για σκοπούς τιμολόγησης των προς εσάς παρεχόμενων υπηρεσιών και πληρωμής.

3. Προς τον σκοπό άμεσης τηλεφωνικής ή διαδικτυακής επικοινωνίας μαζί σας, σε περίπτωση που αυτό χρειαστεί.

4.  Για περιπτώσεις που η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς έννομων συμφερόντων μας ή για σκοπούς συμμόρφωσής μας προς την εθνική ή/και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

5. Προς τους σκοπούς direct marketing ή/και προωθητικών ενεργειών, όπως συμμετοχή emails  και sms που στέλνουμε περιοδικά σε όσους έχουν κάνει εγγραφή στο newsletter μας.

6. Προς τον σκοπό της προστασίας, του εντοπισμού και της πρόληψης απάτης και άλλων εγκληματικών ενεργειών, αξιώσεων και άλλων υποχρεώσεων

7. Προς τον σκοπό της ασφάλειας δικτύων και πληροφοριών, προκειμένου να λάβουμε μέτρα για την προστασία των πληροφοριών σας από απώλεια, ζημιά, κλοπή ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

8. Για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς ή ιστόρικους, καθώς και για λόγους βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών μας.

Προς τούτο, ο επισκέπτης / χρήστης παρέχει τη συγκατάθεσή του, η οποία τεκμαίρεται ότι υφίσταται δια μόνης της χρήσης της ιστοσελίδας.

 

ΣΤ. Πόσο επεξεργαζόμαστε και διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

1. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρούνται για όσο καιρό κάνετε χρήση της ιστοσελίδας και παραμένετε χρήστης αυτής, χωρίς να προβείτε σε διαγραφή του λογαριασμού σας. Ομοίως, θα διατηρούνται και θα τα επεξεργαζόμαστε για όσο καιρό διαρκεί η συγκατάθεσή σας που έχει δοθεί στην επεξεργασία τους προς τους σκοπούς που αναφέρονται ανωτέρω.

2. Για τους σκοπούς προωθητικών ενεργειών (newsletters, αποστολή e-mails, sms), θα διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για όσο χρόνο δεν δηλώνετε ότι δεν επιθυμείτε την αποστολή τέτοιων προωθητικών ενεργειών.

3.  Για φορολογικούς λόγους θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα που αφορούν στην τιμολόγησή σας και τις πληρωμές που μας έχετε κάνει για μία (1) δεκαετία (10ετία) από τότε που θα διαγραφεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο ο λογαριασμός σας στην ιστοσελίδα.

4. To Wikifarmer Marketplace θα μπορεί να συνεχίσει να αποθηκεύει τα  προσωπικά σας δεδομένα για μία πενταετία (5ετία) ή  και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τότε που θα διαγραφεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο ο λογαριασμός σας στην ιστοσελίδα, εάν αυτό είναι απαραίτητο για την προστασία των εννόμων συμφερόντων μας σε σχέση με πιθανή ευθύνη που σχετίζεται με την παροχή των υπηρεσιών.

5. Σε κάθε περίπτωση, δεν διατηρούμε προσωπικές πληροφορίες σε αναγνωρίσιμη μορφή για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που είναι απαραίτητο.

Ζ.       Εγγυήσεις που λαμβάνουμε για την προστασία των δεδομένων σας

Το Wikifarmer Marketplace δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα που παρέχουν οι χρήστες και να τα διαχειρίζεται με ασφάλεια. Για το σκοπό αυτό έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα τεχνικής ασφαλείας και οργάνωσης επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, τα οποία και ενημερώνονται τακτικά. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται, αποθηκεύονται σε διακομιστές περιορισμένης πρόσβασης που ελέγχονται με κωδικούς πρόσβασης και το Wikifarmer Marketplace χρησιμοποιεί ειδικές τεχνολογίες και διαδικασίες και λαμβάνει αυστηρά υλικά, ηλεκτρονικά και διοικητικά μέτρα ασφαλείας για να ενισχύσει την προστασία αυτών των πληροφοριών έναντι απώλειας ή κακής χρήσης καθώς και να τις προστατέψει από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κοινοποίηση, τροποποίηση ή καταστροφή.

Επιπλέον, εκπαιδεύουμε όλους τους εργαζόμενους ως προς τη σημασία της εμπιστευτικότητας και διατήρησης του απορρήτου και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων.

Μεταξύ άλλων, έχουμε εφαρμόσει τα παρακάτω τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και διαδικασίες για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από οποιαδήποτε απώλεια, αλλοίωση, παράνομη επεξεργασία ή μεταβολή:

- η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα περιορίζεται μόνο στον αριθμό των εξουσιοδοτημένων ατόμων για τους συγκεκριμένους σκοπούς

-         στα συστήματα IT που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία των δεδομένων διασφαλίζεται η πρόσβαση μόνο από εξουσιοδοτημένα προς τούτο άτομα

- η πρόσβαση στα εν λόγω συστήματα IT παρακολουθείται προκειμένου να εντοπισθεί και αποτραπεί άμεσα η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση

- περιοδικός έλεγχος

H. Τα δικαιώματά σας

Μπορείτε να ασκήσετε τα παρακάτω δικαιώματα σύμφωνα με τους όρους και τις ειδικότερες προβλέψεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679:

1.Δικαίωμα πρόσβασης και ενημέρωσης για τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία επεξεργαζόμαστε, καθώς και σε πληροφορίες που αφορούν την επεξεργασία τους.

2. Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, δηλαδή το δικαίωμα διόρθωσης τυχόν ανακριβών στοιχείων.

3. Δικαίωμα αντιτάξεως στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν υπάρχει έννομο συμφέρον.

4. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, το οποίο σημαίνει να ζητήσετε την προσωρινή αναστολή αυτής, εφόσον αμφισβητείται από εσάς η ακρίβειά των δεδομένων, έχετε αντιρρήσεις ως προς την επεξεργασία τους ή συντρέχει άλλος προβλεπόμενος στην σχετική νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων λόγος.

5.  Δικαίωμα στη φορητότητα, δηλαδή να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία μας έχετε χορηγήσει με τη συγκατάθεση σας, ώστε να τα χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε αλλού.

6.   Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση κατόπιν σχετικού αιτήματός σας υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει η σχετική κείμενη νομοθεσία περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων.

7.  Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης. Στις περιπτώσεις που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βασιζόμενοι στη συγκατάθεσή σας, έχετε επίσης το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αλλάξετε το βαθμό συγκατάθεσης που έχετε παραχωρήσει χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.

Για να ασκήσετε ένα έκαστο των παραπάνω δικαιωμάτων σας (από 1 έως 7), μπορείτε να αποστείλετε αίτημα στο email greek-market@wikifarmer.com με σαφή περιγραφή των αιτούμενων από εσάς προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών.

8. Δικαίωμα να μην υπόκειστε σε οποιαδήποτε απόφαση από το Wikifarmer Marketplace, βάσει αυτοματοποιημένης κατάρτισης «προφίλ» σας.

9.  Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Ελληνική ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σε περίπτωση παράνομης επεξεργασίας των δεδομένων σας (http://www.dpa.gr/).

Αν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση ή την κοινοποίηση των πληροφοριών σας για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική απορρήτου, ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα και στις Υπηρεσίες μας, καθώς ενδέχεται να μην έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες αυτές στο πλαίσιο της παρούσας Πολιτικής απορρήτου και των Όρων παροχής υπηρεσιών που εφαρμόζουμε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας αφού αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, εάν υπάρχει νομική βάση για να το κάνουμε αυτό ή εάν η απόσυρση της συγκατάθεσής σας περιοριζόταν σε ορισμένες δραστηριότητες επεξεργασίας.

Θ.       Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων εκτός της ΕΕ

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς δεν διαβιβάζονται ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ι.   Χρήση cookies

1.Τι είναι τα Cookies;

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή πληροφοριών. Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων, τα οποία τοποθετούνται στη συσκευή του smartphone σας, του υπολογιστή σας ή σε tablet κατά την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιούνται για να «θυμούνται», όταν ο υπολογιστής ή η συσκευή σας έχει πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας. Τα cookies είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας και για να εξατομικεύουμε τις προς εσάς παρεχόμενες υπηρεσίες.

2. Τι πληροφορίες συλλέγουν τα Cookies;

Ορισμένα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με την περιήγηση και την αγοραστική σας συμπεριφορά, όταν αποκτάτε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο  από τον ίδιο υπολογιστή ή συσκευή. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τις προβαλλόμενες σελίδες, τα προϊόντα που αγοράσατε και τη περιήγηση σας στον ιστότοπο. Δεν χρησιμοποιούμε cookies για τη συλλογή ή την καταγραφή πληροφοριών σχετικά με το όνομα, τη διεύθυνση ή άλλα στοιχεία επικοινωνίας σας. Η Εταιρεία μας μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για να παρακολουθεί την περιήγησή σας εντός της ιστοσελίδας μας.

3. Για ποιους σκοπούς χρησιμοποιούνται τα Cookies;

Οι κύριοι στόχοι για τους οποίους χρησιμοποιούνται τα cookies είναι:

- για τεχνικούς σκοπούς απαραίτητους για την αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας,

- για προώθηση διαφημιστικών μηνυμάτων ή στοχευμένες ενέργειες

- για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τα πρότυπα περιήγησης και αγορών σας.

Γενικώς, τα cookies χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη όσον αφορά στη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή/και σελίδων του Wikifarmer, για στατιστικούς λόγους (google analytics) και προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές οι οποίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν επίσης τον τύπο του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης / χρήστης, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τους παροχείς διαδικτυακών υπηρεσιών και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους.

Ο επισκέπτης / χρήστης της ιστοσελίδας του Wikifarmer Marketplace μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα του για πλοήγηση στο Διαδίκτυο (web browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

4. Ποια cookies χρησιμοποιούμε;

Χρησιμοποιούμε τα: α. Wikifarmer cookies τα οποία χρησιμοποιούνται για απαραίτητες λειτουργίες του ιστότοπου όπως η διατήρηση της σύνδεσης του χρήστη και η διατήρηση των προϊόντων στο καλάθι. β. Stripe Cookies, τα οποία επιτρέπουν την πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. γ. Google analytics / Google Ads.  Η χρήση των συγκεκριμένων cookies επιτρέπει τη συλλογή στοιχείων για την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου του Wikifarmer Marketplace, ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τους επισκέπτες του ιστότοπού μας, να βελτιώσουμε τον ιστότοπο, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσπάθειες για τις προωθητικές μας ενέργειες. Επίσης χρησιμοποιούνται για τη συλλογή στοιχείων για την ανάλυση της απόδοσης των διαφημίσεων στο Google και για την προβολή διαφημίσεων στο Google και σε συνεργαζόμενους με το Google ιστότοπους σε χρήστες που έχουν επισκεφτεί το Wikifarmer Marketplace. δ. Facebook cookies (analytics/ads): Η χρήση των συγκεκριμένων cookies επιτρέπει τη συλλογή στοιχείων για την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου του Wikifarmer Marketplace, ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τους επισκέπτες του ιστότοπού μας, να βελτιώσουμε τον ιστότοπο, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσπάθειες για τις προωθητικές μας ενέργειες σε χρήστες που μας επισκέπτονται μέσω διαφήμισης στο Facebook.

ΙΑ.   Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τη χρήση cookies από εμάς ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση greek-market@wikifarmer.com.

ΙΒ.   Πληροφορίες Έκδοσης – Αλλαγές και Ενημερώσεις

Η παρούσα Δήλωση αναρτήθηκε στις 01/09/2020.

Διατηρούμε τη δυνατότητα να τροποποιούμε και να επικαιροποιούμε την παρούσα Δήλωση, είτε εν όλω είτε εν μέρει, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Οποιαδήποτε τροποποίηση στην παρούσα θα ισχύει μόλις η τροποποιημένη Δήλωση αναρτηθεί στην παρούσα ιστοσελίδα.  Ταυτόχρονα θα υπάρχει ένδειξη στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας που θα επισημαίνει την αλλαγή. Εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και τις υπηρεσίες που παρέχει, κατόπιν της κατά τα ανωτέρω επικαιροποίησης, θα θεωρείται ότι αποδέχεστε αυτές τις τροποποιήσεις.