ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΡΠΟΣ ΑΡΩΝΙΑΣ 100 γρ. ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ

ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΡΠΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΡΩΝΙΑΣ. Πλούσιος σε αντιοξειδωτικά και πολυφαινόλες . Απολαύστε τον μόνο του, στο γιαούρτι, στα παγωτα, σε σνακ, στο κέικ, στις μπάρες δημητριακών, σε σαλάτες φρούτων και λαχανικών.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
Βιολογικό προϊόν
2.50 χωρίς ΦΠΑ
( 2.83 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 2.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Κουφάλια, Θεσσαλονίκη

Περιοχές αποστολής

Ελλάδα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΡΠΟΣ ΑΡΩΝΙΑΣ

Η αποξηραμένη αρωνια αποτελεί προϊόν υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας γιατί ο ελαφρά επεξεργασμένος καρπός κρατά αυτούσιο τον πλούτο των βιταμινών, των φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών που περιέχει το φρούτο. Συλλέγουμε την αρώνια σε βαθμό ωριμότητας 24 BRIX τουλάχιστον, γεγονός που την καθιστά ιδιαιτέρως γλυκιά, εύγευστη και ποιοτικά ανώτερη.

Απολαύστε την σκέτη, στο γιαούρτι, στα παγωτα, σε σνακ, στο κέικ, στις μπάρες
δημητριακών, σε σαλάτες φρούτων και λαχανικών.

Προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία: 25-30gr

Ο καρπός παράγεται στα κτήματα μας στην Κεντρική Μακεδονία σύμφωνα με τις
προδιαγραφές της βιολογικής γεωργίας.

100% Καρπός αρώνιας
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Χωρίς συντηρητικά
Χωρίς γλουτένη
Κατάλληλο για vegetarians & vegans.
Η προστασία του περιβάλλοντος είναι πρωταρχικός στόχος της mouro superfoods, και ένας επιπλέον λόγος για τη χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ
H mouro superfoods χρησιμοποιεί σακουλάκια Doypack kraft με παράθυρο και zip, που προσφέρουν πολλαπλά οφέλη. Είναι ασφαλή για τα τρόφιμα και διατηρούν το άρωμα και τη φρεσκάδα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι σακούλες Doypack kraft είναι ανώτερης ποιότητας, ενώ το κλείσιμο zip δίνει στη σακούλα Doypack τη δυνατότητα να ξανακλείνει μετά από κάθε χρήση, διευκολύνοντας τον καταναλωτή αφού δεν είναι απαραίτητη η κατανάλωση ολόκληρου του προϊόντος μετά το πρώτο άνοιγμα.

Είναι επίσης πιο φιλικές στο περιβάλλον γιατί δεν απαιτούν δεύτερη συσκευασία (άρα περισσότερους πόρους), όπως γίνεται π.χ. με τα χάρτινα κουτιά και τα σελοφάν.

Δεν βρέθηκαν κριτικές