ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΕΙΜΜΑ ΑΡΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΓΑΥΗ 260 γρ.

Πιστοποιημένο Βιολογικό Άλειμμα Αρώνιας 240 γρ.ΜΕ ΑΓΑΥΗ , χωρις ζαχαρη .Το ελκυστικό χρώμα της αρώνιας σε συνδυασμό με τη γεύση καραμέλας που χαρίζει η αγαύη αποτελει έναν εκρηκτικό συνδυασμό που θα λατρέψετε!
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
Βιολογικό προϊόν
4.30 χωρίς ΦΠΑ
( 4.86 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 2.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό
  Κουφάλια, Θεσσαλονίκη

Περιοχές αποστολής

Ελλάδα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΕΙΜΜΑ ΑΡΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΓΑΥΗ .

Το ελκυστικό χρώμα της αρώνιας σε συνδυασμό με τη γεύση καραμέλας που χαρίζει η αγαύη αποτελει έναν εκρηκτικό συνδυασμό που θα λατρέψετε!

Δοκιμάστε την ιδιαίτερη γεύση του Superfood αρώνια με αγαύη, προϊόν υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, και απολαύστε τις πλούσιες αντιοξειδωτικές και θρεπτικές ιδιότητες του φρούτου, ανοίγοντας νέους ορίζοντες δημιουργικότητας στο πρωινό σας, στο ψωμί, στην φρυγανιά, στο κέικ, στο κρουασάν, στο γιαούρτι, στις κρέπες, στις τάρτες, σε όλες τις γλυκές δημιουργίες σας.Το επάλειμμα συνοδεύει επίσης και κρύα πιάτα τυριών παρέα με ένα καλό κρασί!

Ο καρπός παράγεται στα κτηματα μας στην Κεντρική Μακεδονία σύμφωνα με τις
προδιαγραφές της βιολογικής γεωργίας.

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Χωρίς συντηρητικά
Χωρίς γλουτένη
Κατάλληλο για vegetarians & vegans
Η προστασία του περιβάλλοντος είναι πρωταρχικός στόχος της mouro superfoods, και ένας επιπλέον λόγος για τη χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών.

ΓΥΑΛΙΝΗ, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
H mouro superfoods χρησιμοποιεί γυάλινες συσκευασίες, που προσφέρουν πολλαπλά οφέλη.

Το γυαλί είναι διαφανές κι έτσι επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο της ποιότητας, της υγιεινής, καθώς και τυχόν αλλοιώσεων του προϊόντος πριν ακόμη ανοιχτεί η συσκευασία.

Αποτελείται από αδρανές υλικό (άοσμο κι άγευστο), οπότε δεν αλληλεπιδρά με το περιεχόμενο της συσκευασίας, αφήνοντας αναλλοίωτο το άρωμα και τη γεύση του προϊόντος.

Επιπλέον, αποστειρώνεται και παστεριοποιείται κι έτσι προστατεύει το προϊόν από μικροοργανισμούς και αλλαγές τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών και βιταμινών του προϊόντος.

Είναι αβλαβές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, παράγεται από πρώτες ύλες που βρίσκονται σε αφθονία σε όλο τον πλανήτη κι επειδή αποτελείται από 100% ανακυκλώσιμο υλικό μπορεί να ανακυκλωθεί αμέτρητες φορές χωρίς απώλεια στην ποιότητα και χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον.

Τέλος, το γυαλί ως υλικό σε συνδυασμό με τις ζωντανές υφές, τα εντυπωσιακά σχήματα και τα διαφορετικά χρώματα της συσκευασίας και της εκάστοτε ετικέτας προσδίδει μια αξία στο τελικό προϊόν που είναι συνυφασμένη με την ποιότητα, αφού αποπνέει μια αίσθηση καθαρότητας, ασφάλειας και πολυτέλειας.