ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΕΙΜΜΑ ΑΡΩΝΙΑΣ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΥΜΟ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ 260 γρ. ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΘΥΜΑΡΙ

Πιστοποιημένο Βιολογικό Άλειμμα Αρώνιας 240 γρ. ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ .Το κορυφαίο superfood αρώνια, προϊόν υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, συνδυάστηκε με το πιο χαρακτηριστικό παραδοσιακό βότανο, το θυμάρι, δημιουργώντας μια ανεξίτηλη γεύση με άρωμα Ελλάδας!
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
Βιολογικό προϊόν
4.40 χωρίς ΦΠΑ
( 4.97 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 2.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Κουφάλια, Θεσσαλονίκη

Περιοχές αποστολής

Ελλάδα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΕΙΜΜΑ ΑΡΩΝΙΑΣ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΥΜΟ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ και ΘΥΜΑΡΙ .

Το κορυφαίο superfood αρώνια, προϊόν υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, συνδυάστηκε με το πιο χαρακτηριστικό παραδοσιακό βότανο, το θυμάρι, δημιουργώντας μια ανεξίτηλη γεύση με άρωμα Ελλάδας!

Ο βιολογικός χυμός σταφυλιού αντικαθιστά την ζάχαρη, δένει αρμονικά με την αρώνια και το θυμάρι προσφέροντας στον οργανισμό τις ευεργετικές ιδιότητες και των τριών προϊόντων της ελληνικής γης αποτελώντας την καλύτερη επιλογή υγιεινής διατροφής!

Δοκιμάστε την ιδιαίτερη γεύση του Superfood αρώνια με θυμάρι και χυμό σταφυλιού και απολαύστε τις πλούσιες αντιοξειδωτικές και θρεπτικές ιδιότητες του φρούτου, ανοίγοντας νέους ορίζοντες δημιουργικότητας στο πρωινό σας, στο ψωμί, στην φρυγανιά, στο κέικ, στο κρουασάν, στο γιαούρτι, στις κρέπες, στις τάρτες, σε όλες τις γλυκές δημιουργίες σας. Το επάλειμμα συνοδεύει επίσης και κρύα πιάτα τυριών παρέα με ένα καλό κρασί!
Ο καρπός παράγεται στα κτήματα μας στην Κεντρική Μακεδονία σύμφωνα με τις προδιαγραφές της βιολογικής γεωργίας.

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Χωρίς συντηρητικά
Χωρίς γλουτένη
Κατάλληλο για vegetarians & vegans
Η προστασία του περιβάλλοντος είναι πρωταρχικός στόχος της mouro superfoods, και ένας επιπλέον λόγος για τη χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών.

ΓΥΑΛΙΝΗ, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
H mouro superfoods χρησιμοποιεί γυάλινες συσκευασίες, που προσφέρουν πολλαπλά οφέλη.

Το γυαλί είναι διαφανές κι έτσι επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο της ποιότητας, της υγιεινής, καθώς και τυχόν αλλοιώσεων του προϊόντος πριν ακόμη ανοιχτεί η συσκευασία.

Αποτελείται από αδρανές υλικό (άοσμο κι άγευστο), οπότε δεν αλληλεπιδρά με το περιεχόμενο της συσκευασίας, αφήνοντας αναλλοίωτο το άρωμα και τη γεύση του προϊόντος.

Επιπλέον, αποστειρώνεται και παστεριοποιείται κι έτσι προστατεύει το προϊόν από μικροοργανισμούς και αλλαγές τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών και βιταμινών του προϊόντος.

Είναι αβλαβές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, παράγεται από πρώτες ύλες που βρίσκονται σε αφθονία σε όλο τον πλανήτη κι επειδή αποτελείται από 100% ανακυκλώσιμο υλικό μπορεί να ανακυκλωθεί αμέτρητες φορές χωρίς απώλεια στην ποιότητα και χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον.

Τέλος, το γυαλί ως υλικό σε συνδυασμό με τις ζωντανές υφές, τα εντυπωσιακά σχήματα και τα διαφορετικά χρώματα της συσκευασίας και της εκάστοτε ετικέτας προσδίδει μια αξία στο τελικό προϊόν που είναι συνυφασμένη με την ποιότητα, αφού αποπνέει μια αίσθηση καθαρότητας, ασφάλειας και πολυτέλειας.

Δεν βρέθηκαν κριτικές