Πατάτες Κ. Νευροκοπίου 1 κιλό

Διατίθεται πατάτες Κ.Νευροκοπιου Διαφόρων ποικιλιών. Ενδεικτικά υπάρχουν οι κιτρινόσαρκες ποικιλίες (Jelly,Ottolia) αλλά και οι υπόλοιπες που ο χρωματισμός της σάρκας είναι λιγότερο κίτρινος( ΒΑΝΒΑ,SAFARI,HELECTRA)
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
0.55 χωρίς ΦΠΑ
(0.62 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 100.

Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα 10000+ 25000+
Τιμή 0.50 0.00
+

Παραγωγός

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό
  Δραμα, Δράμας

Περιοχές αποστολής

Αποστολή μπορεί να γίνει σε όλη την Ελλάδα καθώς και μπορεί να γίνει παραλαβή και απο τον χώρο μας. Λόγω μεταβλητότητας του κόστους μεταφοράς ανά περιοχή η τιμή του προϊόντος θα παραμείνει σταθερή ανάλογα με την ποικιλία του προϊόντος και η τιμή μεταφοράς θα είναι μεταβλητή και θα κοινοποιείται κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος από ενδιαφερόμενους.

Λίγα λόγια για το προϊόν μας: Η καλλιέργεια της πατάτας για την ευδοκίμηση της αλλά και για την καλύτερη ποιότητα της χρειάζεται κλιματικές συνθήκες που απαντώνται σε συνθήκες ορεινών όγκων(υψόμετρο - διαφορά θερμοκρασίας ημέρας - νυκτας). Αυτές οι συνθήκες επικρατούν στο Λεκανοπέδιο μας και μαζί με την τεχνογνωσία και την εμπειρία χρόνων πάνω στον τομέα της γεωργίας και ειδικότερα στο προϊόν της πατάτας συνθέτουν ένα προϊόν μέγιστης γευστικότητας για τον καταναλωτή.

Δεν βρέθηκαν κριτικές