Οίνος Αγιωργίτικο-Syrah .Τιμή λίτρου 2 Ευρώ. Διατίθεται σε συσκευασία ασκού 5,10,20 λίτρων .

Υπέροχο blend Αγιωργίτικου Νεμέας και Syrah με ιδιαίτερο , πλουραλιστικό χαρακτηρα. Λαμπερό φωτεινό κόκκινο χρώμα με ιώδεις ανταύγειες. Ένα φρέσκο...
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
2.00 χωρίς ΦΠΑ
( 2.48 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 50.

+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Νεμέα, Κορινθίας

Περιοχές αποστολής

Ελλαδα

Υπέροχο blend Αγιωργίτικου Νεμέας και Syrah με ιδιαίτερο , πλουραλιστικό χαρακτηρα. Λαμπερό φωτεινό κόκκινο χρώμα με ιώδεις ανταύγειες. Ένα φρέσκο Αγιωργίτικο-Syrah με κυρίαρχα αρώματα κερασιού και βύσσινου και χαρακτηριστική τυπικότητα. Τραγανή οξύτητα με στρογγυλό τελείωμα και παρούσες, αλλά ισορροπημένες τανίνες. Το αμπελοτόπι βρίσκεται στη ζώνη ΠΟΠ Νεμέας σε υψόμετρο 350 μέτρων με ιδιαίτερο εδαφικό terroir. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

KTHMA ΣΠΑΝΟΡΗΓΑ
80 χρόνια αμπέλι και κρασί. Αυτή είναι η ιστορία της Οικογένειας Σπανορηγα. Από το 1935 ,έχουμε συνεχή παρουσία στην οινική ζωή και στον πολιτισμό της περιοχής της Νεμέας ,στο ΒΑ τμήμα της Πελοποννήσου, από όπου παράγονται τα εκλεκτά κρασιά μας.
Η προνομιακή γεωγραφική θέση των ιδιόκτητων αμπελιών, οι μικρές παραγωγές και οι μικρές στρεμματικές αποδόσεις ,οι ήπιες καλλιεργητικές μέθοδοι ,φιλικές προς το περιβάλλον, και η προσεκτική οινοποίηση σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, συνεπικουρούμενες από εξειδικευμένους επιστήμονες ,γεωπόνους και οινολόγους μας δίνουν κορυφαία ποιοτικά προϊόντα που στόχο έχουν την μέγιστη γευστική απόλαυση αλλά και την ανάδειξη όλου του ποικιλιακού, οινικού αλλά και πολιτισμικού πλούτου της περιοχής μας.

Η πώληση προϊόντων που περιέχουν Αλκοόλ επιτρέπεται αυστηρά μόνο σε ενήλικες. Με την παραγγελία σας, δηλώνετε ότι είστε άνω των 18.

Δεν βρέθηκαν κριτικές