Μέλι με Γύρη και Πρόπολη 250 γρ

Σούπερ τροφή μέλι με γύρη και πρόπολη
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
8.10 χωρίς ΦΠΑ
( 9.15 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Ν. Ηράκλειο, Αττική

Περιοχές αποστολής

Ελλάδα. Αποστολή χωρίς χρέωση μεταφορικών στην Αττική.

Τα πολλά φλαβονοειδή και οι συγκεντρώσεις σε αρωματικά μόρια είναι η αρχή της αντιβακτηριδιακής δράσης. Η πρόπολη έχει τοπικά αναισθητικά χαρακτηριστικά χάρη στα αιθέρια έλαια.
Επουλώνει τις πληγές και βοηθάει την ανάπλαση των ιστών. Η πρόπολη είναι αποτελεσματική στην υγιεινή της στοματικής κοιλότητας με την μορφή διαλυμάτων. Βοηθάει στην θεραπεία κρυολογημάτων, πονόλαιμων, χρόνιων φαρυγγίτιδων, άφθωνς. Ολοι οι τύποι της πρόπολης έχουν την ιδιότητα να ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η ρητινώδης αυτή ουσία είναι ένα ισχυρότατο φάρμακο με παγκοσμίως (κατόπιν ερευνών) αναγνωρισμένες αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές, αντιβακτηριδιακές, αντιικές, αντιπαρασιτικές, αναισθητικές, αντιμυκητιακές και αντιαλλεργικές ιδιότητες.

Δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα καθώς έχει μερίδιο ευθύνης και στην έμφυτη και στην επίκτητη ανοσία. Η πρόπολη διατηρείται σε ερμητικά κλειστά βάζα, μακριά από την υψηλή θερμοκρασία.


Γύρη από διάφορα λουλούδια συλλέγονται και επεξεργάζονται από τις μέλισσες. Η φρέσκια γύρη φυλάσσεται κατά προτίμηση στον καταψύκτη και διατηρεί το 100% των θρεπτικών ουσιών για μεγάλο χρονικό διάστημα (περίπου 1 έτος). Ο συνδυασμός γύρης και βάμμα πρόπολης είναι το καλύτερο αντιβιοτικό της φύσης. Προφυλάσσει από τους ιούς και τα παράσιτα. Το πιο σημαντικό, όπως προκύπτει από μελέτες, είναι ότι η γύρη περιέχει έναν ισορροπημένο συνδυασμό σε ποσότητα, όχι αποκλειστικά με διάφορες βιταμίνες, αλλά βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και ένζυμα που ενεργούν συνεργατικά. Η γύρη δεν έχει τοξικές επιδράσεις.

Η γύρη συνεργάζεται με όλα τα προϊόντα της μέλισσας και με άλλα φυτοθεραπευτικά σκευάσματα η βότανα. Βοηθά τη νοητική λειτουργία, ενισχύει την καρδιά και έχει διουρητική δράση. Ρυθμίζει την όρεξη και συνιστάται ιδιαίτερα για την αδυναμία και την γενική εξασθένιση του σώματος. τον έλεγχο του βάρους, τη θεραπεία και θωράκιση από ιούς και άλλες λοιμώξεις. Βελτιώνει την κατάσταση των ατόμων που έχουν ήπιες αλλεργικές αντιδράσεις. Επηρεάζει θετικά την ποιότητα της τριχοφυΐας, το χρώμα των μαλλιών.

Η γύρη προωθεί την καλή φυσική κατάσταση του σώματος και του πνεύματος. Εχει πολύ θετική επίδραση στη διάθεση του ατόμου. Προσφέρει ευεξία, βελτιώνει τις ψυχικές ικανότητες και ταυτόχρονα καταπολεμά το άγχος, το στρες, την κατάθλιψη και την αϋπνία.

Μια κουταλιά της σούπας την ημέρα είναι αρκετή. Συντηρείται στον καταψύκτη.

Δεν βρέθηκαν κριτικές