Μέλι με Βασιλικό Πολτό 250 γρ.

Σούπερ τροφή μέλι ανθέων με βασιλικό πολτό
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
15.40 χωρίς ΦΠΑ
( 17.40 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Ν. Ηράκλειο, Αττική

Περιοχές αποστολής

Ελλάδα. Αποστολή χωρίς χρέωση μεταφορικών στην Αττική.

Ο βασιλικός πολτός είναι μία άσπρη κρεμώδη ουσία, αρκετά όξινη. 'Εχει ιδιάζουσα οσμή και υπόπικρη γεύση. Είναι εξαιρετικά θρεπτικός. Προορίζεται για την διατροφή όλων των προνυμφών μέχρι της ηλικίας των 3 ημερών και των ενήλικων βασιλισσών.

Ο φρέσκος βασιλικός πολτός έχει λαμπερό λευκό χρώμα. Η υφή του είναι ζελατινώδη παχύρευστη. Χαρακτηρίζεται από ελαφρύ δριμύ άρωμα και όξινη γεύση που οφείλεται στο πολύ χαμηλό ph (3,5-4,5). Είναι μερικώς διαλυτός στο νερό. Η μεγάλη θρεπτική αξία και οι βιολογικές ιδιότητες του βασιλικού πολτού οφείλονται στην ειδική σύνθεσή του. Τα κύρια συστατικά είναι νερό, πρωτείνες, σάκχαρα, λιπίδια και μεταλλικά άλατα.

Βοηθάει στην ρύθμιση των λειτουργιών του οργανισμού. Ο βασιλικός πολτός περιέχει μεγάλο ποσοστό σακχάρων, λιπιδίων, πρωτεινών, αμινοξέων, βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Είναι πλούσιος σε βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β4, Β5, Β6, Β7, Β8, Β9, Β12 και σε μικρότερες ποσότητες σε βιταμίνες C, D, A και Ε. Βοηθάει στην διέγερση του μεταβολισμού. Διώχνει την κόπωση. Αποτελεί βασικό συστατικό σε πολυάριθμες καλλυντικές κρέμες, αφού ενισχύει και προστατεύει την επιδερμίδα.

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Άλλα Προϊόντα