Μέλι βελανιδιάς καστανιάς 980gr

Το μέλι Εμμέλια βελανιδιά καστανιά απ’την περιοχή της λίμνης Πλαστήρα στην Καρδίτσα αποτελεί ακόμα ένα εξαιρετικό μείγμα γεύσεων απ΄τις μέλισσες μας. Χαρακτηριστικό του είναι η ιδιαίτερα έντονη αρωματική γεύση και η ελαφρώς πικρή επίγευση.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
Χωρίς Γλουτένη
8.90 χωρίς ΦΠΑ
( 10.06 με ΦΠΑ)
+

Παραγωγός

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό
  Χώστια, Βοιωτίας

Περιοχές αποστολής

Πανελλαδικά

Το μέλι Εμμέλια βελανιδιά καστανιά απ’την περιοχή της λίμνης Πλαστήρα στην Καρδίτσα αποτελεί ακόμα ένα εξαιρετικό μείγμα γεύσεων απ΄τις μέλισσες μας. Χαρακτηριστικό του είναι η ιδιαίτερα έντονη αρωματική γεύση και η ελαφρώς πικρή επίγευση. Έχει φανατικούς φίλους των δυνατών και λιγότερο γλυκών γεύσεων, είναι πικάντικο, έχει μια ελαφριά γεύση γλυκόριζας και διακρίνεται έντονα η περιεκτικότητα τανίνης στην μεστή επίγευσή του.
Το χρώμα του είναι καφέ σκούρο ,σχεδόν μαύρο και κρυσταλλώνει αργά (σε περισσότερο από 12 μήνες) . Όσο πιο σκούρο είναι το χρώμα του, τόσο μεγαλύτερη είναι η αρωματική του γεύση.

Το μέλι βελανιδιάς περιέχει κάλιο, μαγνήσιο ,σίδηρο , φώσφορο και νάτριο. Από έρευνα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε πως έχει την ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλια, μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ξεπέρασε και το μέλι manuka (μέλι που παράγεται στη Νέα Ζηλανδία και διαφημίζεται έντονα για την θεραπευτική του ιδιότητα). Ακολουθούν το έλατο , η ερείκη , η καστανιά και το πεύκο .

Το μέλι καστανιάς είναι πλούσιο σε περιεκτικότητα γύρης , μεταλλικά άλατα και τανίνη. Περιέχει ιχνοστοιχεία και σίδηρο. Έχει υψηλή αναλογία φρουκτόζης που αντιστέκεται στην κρυστάλλωση και σχετικά χαμηλή οξύτητα.

Δωρεάν παράδοση στην Βοιωτία και σε όλη την Αττική.
Για αποστολές σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, αποστέλνονται με Speedex όπου τα έξοδα μεταφοράς χρεώνονται στον αγοραστή.
Χρέωση μεταφορικών: έως και 2 κιλά η χρέωση είναι 4,50€.

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Άλλα Προϊόντα