Μαύρη Κορινθιακή σταφίδα 200gr - Συσκευασία 50 τεμαχίων

Η μαύρη Κορινθιακή σταφίδα αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις σημαντικότερες Ελληνικές υπερτροφές (superfoods). Δωρεάν αποστολή.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
1.70 χωρίς ΦΠΑ
( 1.92 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 50.

+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  ΑΜΑΛΙΑΔΑ, Ηλείας

Περιοχές αποστολής

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚA

Συσκευασία:
- Πιστοποιημένο σακουλάκι συσκευασίας Doy Pack (Αεροστεγή Συσκευασία).
- Η συσκευασία περιέχει 20 τεμάχια των 200gr.

Τι Προσφέρει Στον Οργανισμό..?
Είναι πολύ καλή πηγή αντιοξειδωτικών πολυφαινολικών συστατικών. Οι πολυφαινόλες έχουν αντιοξειδωτική δράση (προστατεύουν την LDL χοληστερόλη από την οξείδωση, ελαττώνουν τη χοληστερόλη που εναποτίθεται στους ιστούς, μειώνουν την αθηρωματική πλάκα στα αγγεία και έτσι και τον κίνδυνο καρδιοπαθειών).    Διαθέτει αντικαρκινική δράση - κυρίως σε ό,τι αφορά το παχύ έντερο και το στομάχι οδηγώντας τα καρκινικά κύτταρα στον προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο (απόπτωση). Διαθέτει αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση καθώς και αγγειοδιασταλτική δράση μέσω της παραγωγής ενδοκυτταρικού οξειδίου του αζώτου. Περιέχει σε μεγάλες ποσότητες ιχνοστοιχεία και συγκεκριμένα μαγνήσιο, ψευδάργυρο και κάλιο (ρυθμιστές της αρτηριακής πίεσης).

Με επιμονή και υπομονή...
Αποτελεί τιμή για την επιχείρησή μας, η διάκριση που είχαμε το 2017 από την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών ως 2ου καλύτερου Έλληνα νέου Αγρότη start up επιχείρησης. Όταν οι κόποι και οι προσπάθειες ανταμείβονται, έχεις το κίνητρο να δημιουργείς ακόμα καλύτερα!

Δεν βρέθηκαν κριτικές