Μαιντανόριζα 1kg

Χώρα προέλευσης: Ολλανδία.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται μόνο σε επιχειρήσεις
3.95 χωρίς ΦΠΑ
( 4.46 με ΦΠΑ)
+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Αγ. Ι. Ρέντης, Αττική

Περιοχές αποστολής

Αττική

Μαϊντανόριζα.
Ένα μέλος της οικογένειας καρότων που περιλαμβάνει σέλινο, μάραθο, γλυκάνισο και άνηθο. Μαϊντανόριζα έχει ανοιχτό μπεζ χρώμα, σε σχήμα σαν καρότο, αλλά λεπτό σαν πάρσνιπ. Η γεύση περιγράφεται ως κάτι μεταξύ σέλινου και καρότων με ένα μικρό φύλλο μαϊντανού και τη ρίζα. Η μαϊντανόριζα έχει μια πιο λεπτή, πιο γλυκιά και πιο βοτανική γεύση από ένα πάρσνιπ.
Χρησιμοποιήστε τη ρίζα του μαϊντανού σε σούπες ή βραστά, σε συνδυασμό με καρότα, πατάτες, γογγύλια, κρεμμύδια ή κρέας. Μπορεί να ψηθεί ή να ψηθεί με βόειο κρέας ή πουλερικά, σοταρισμένα ή τηγανητά με tofu. Η Μαϊντανόριζα μπορεί να γίνει στον ατμό, κρέμα ή πουρές, ή μπορείτε να βράσει μαϊντανόριζα και πατάτες για να δημιουργήσετε μια γευστική παραλλαγή σε παραδοσιακές πατάτες πουρέ. Οι ρίζες μπορούν επίσης να ξηρανθούν και να χρησιμοποιηθούν για την αρωματοποίηση.

Η εταιρία Nature's Fresh εξειδικεύεται στην τροφοδοσία ποιοτικών καταστημάτων, καθώς στο πελατολόγιό της βρίσκονται Ξενοδοχεία πέντε αστέρων και Εστιατόρια που έχουν βραβευτεί με αστέρια Michelin. Αναλαμβάνουμε την τροφοδοσία της επιχείρησής σας με υπευθυνότητα στις παραδόσεις και πάντα προμηθεύοντας τα ποιοτικότερα φρούτα και λαχανικά.

Το προϊόν αυτό μπορεί να πωληθεί μόνο με έκδοση τιμολογίου σε Επιχειρήσεις στο χώρο της Εστίασης, Τουρισμού ή Εμπορίας Τροφίμων.

Δεν βρέθηκαν κριτικές