Λουκάνικο Μαύρου Χοίρου Greco Negro Γεμιστό Με Φέτα & Λιαστή Τομάτα Συσκ. ~0,300γρ. (Περιέχει 3τμχ) Τεμάχιο

*ΖΥΓΙΖΟΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ: Η τιμή τεμαχίου έχει υπολογιστεί κατά προσέγγιση και η πραγματική αξία προκύπτει έπειτα από τη ζύγιση.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
5.04 χωρίς ΦΠΑ
( 5.70 με ΦΠΑ)
+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Μάνδρα, Αττική

Περιοχές αποστολής

ΑΤΤΙΚΗ

Λουκάνικο Μαύρου Χοίρου Greco Negro Γεμιστό Με Φέτα & Λιαστή Τομάτα Συσκ. ~0,300γρ. (Περιέχει 3τμχ) Τεμάχιο

Χοιρινό λουκάνικο γεμιστό με φέτα Π.Ο.Π. και λιαστή τομάτα, καπνισμένο για 7 ώρες σε ξύλα οξιάς. Παρασκευάζεται από 100% κρέας αυτόχθονου ελληνικού μαύρου χοίρου Greco Negro® και μόνο από επιλεγμένα κομμάτια αυτού, έτσι ώστε η σχέση κρέας - λίπους να είναι ιδανική. Γεμίζεται μόνο σε φυσικό ζωικό έντερο και τα μπαχαρικά είναι φρεσκοαλεσμένα διατηρώντας τα έντονα αρώματά τους. Καπνίζεται επί 7 ώρες σε ξύλα οξιάς και το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα δώρο γευστικών εκρήξεων για τον ουρανίσκο.

Η εταιρεία Μουλκιώτης Π. ΕΠΕ - Εγγύηση Ποιότητας εξασφαλίζει άριστη ποιότητα, σε προσιτές τιμές, στα εκλεκτά ελληνικά κρέατα που είναι είτε παραγωγής μας , είτε προέρχονται από τις συνεργαζόμενες φάρμες μας.

Οι παραγγελίες θα παραδίδονται 2 μέρες μετά τη λήψη τους.
Παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 12:00 έως τις 18:00. Οι ώρες παράδοσης καθορίζονται από τον όγκο των δρομολογίων χωρίς τη δυνατότητα προκαθορισμένου ραντεβού.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Θα πρέπει να διευκρινίζετε λεπτομέρειες για τον τρόπο κοπής των κρεάτων (Π.χ. κομμένο κιμάς, μερίδες, τηγανιά, φεταρισμένο κλπ.) στο πεδίο σχολίων της παραγγελίας.

*Η οριστική αξία της παραγγελίας προκύπτει έπειτα από τη τελική ζύγιση της και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά.