- 19%

ΛΕΥΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΑΣΙ 1,5 ΛΙΤΡΟ PET... ΑΣΤΕΡΙΤΗΣ

ΚΡΑΣΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΤΗΣ
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
Βιολογικό προϊόν
6.90 χωρίς ΦΠΑ
( 8.56 με ΦΠΑ) Κερδίζετε: 1.60  (19%)
Αρχική Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 8.50

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 4.

+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Ηρακλειο, Ηρακλείου

Περιοχές αποστολής

ΠΑΝΤΟΥ

ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΑΒΙΕΣ.ΤΟΣΟ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. Ο ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΟΙΝΟΠΟΙΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ. ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΣΩΒΙΝΙΟΝ ΜΠΛΑΝΚ ΚΑΙ ΑΣΥΡΤΙΚΟ. ΗΛΙΚΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ 1 ΕΤΟΣ.ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΟΧΕΙΑ ΙΝΟΧ 316.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΛΩΡΗ ΛΙΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΖΩΙΚΗ ΚΟΠΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΙΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΘΕΙΑΦΙ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΟ ΓΙΑ ΩΙΔΙΟ, ΧΑΛΚΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΔΕΜΙΔΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΒΑΚΙΛΟΥ ΘΟΥΡΙΓΓΙΑΣ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΘΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΟΡΤΩΝ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΠΡΕΜΝΩΝ.

Η πώληση προϊόντων που περιέχουν Αλκοόλ επιτρέπεται αυστηρά μόνο σε ενήλικες. Με την παραγγελία σας, δηλώνετε ότι είστε άνω των 18.

Δεν βρέθηκαν κριτικές