Λάμος έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 5lt - συσκευασία tin

λάμος έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 5lt - συσκευασία tin
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
16.55 χωρίς ΦΠΑ
( 18.70 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1.

+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Ράχες, Φθιώτιδας

Περιοχές αποστολής

Αττική, Φθιώτιδα

Η “λάμος Ο.Ε.” είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην τυποποίηση και την εμπορία ελαιολάδου. Iδρύθηκε το 2007 στις Ράχες Φθιώτιδας, σ’ έναν τόπο που έχει το χάρισμα ανά τους αιώνες να παράγει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Το όνομα της προέρχεται από τον Λάμο, ο οποίος σύμφωνα με την Ελληνική Μυθολογία ήταν γιος του Ηρακλή και ιδρυτής της Λαμίας, πρωτεύουσας του νομού Φθιώτιδας. Ο Λάμος έμαθε στους πρώτους κατοίκους να καλλιεργούν το ελαιόδεντρο και να παράγουν το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο της περιοχής.

Η επιχείρησή μας εμπνέεται από τις αρχές της Μεσογειακής Διατροφής που έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως ως η πιο υγιεινή διατροφή και η οποία στηρίζεται κυρίως στη χρήση του ελαιολάδου. Το ελαιόλαδο είναι η κύρια πηγή του διατροφικού λίπους στη Μεσογειακή Διατροφή.

Το ελαιόλαδο είναι ένα προϊόν που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα ώστε η ποιότητα και η γεύση του να είναι η καλύτερη δυνατή. Για τον λόγο αυτό, απαιτείται μεγάλη προσοχή σε κάθε στάδιο της ζωής του, από τον ελαιώνα μέχρι την τελική κατανάλωση.

Αυτό ακριβώς εγγυάται η “λάμος Ο.Ε.”, καθώς η εκμετάλλευση της παραγωγής των ιδιόκτητων ελαιώνων της και η μακρά ελαιοκομική παράδοση των ιδιοκτητών της εξασφαλίζουν τον άμεσο και ποιοτικό έλεγχο των παραγόμενων προϊόντων.

Η εταιρεία εμφιαλώνει το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο “λάμος” σε συσκευασίες των 250 ml glass, 500 ml glass, 750 ml glass, 1 lt glass, 5lt pet και 5 lt tin.

Δεν βρέθηκαν κριτικές