ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΛΕΒΑΝΤΑ & ΕΛΑΙΟ ΤΑΜΑΝΟΥ 30ml - Bee Naturalles

"Φυσική αντιμετώπιση της ξηροδερμίας & του κνησμού, χάρη στις αντισηπτικές & καταπραϋντικές ιδιότητες επιλεγμένων ελαίων & βιολογικού κεριού μέλισσας."
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
Βιολογικό προϊόν
9.68 χωρίς ΦΠΑ
( 12.00 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1.

Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα 24+
Τιμή 5.81
+

Παραγωγός

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό
  Νέα Αρτάκη, Ευβοίας

Περιοχές αποστολής

Δωρεάν μεταφορικά & αποστολή σε όλην τη Ελλάδα!

Πληροφορίες
Η κηραλοιφή λεβάντα & έλαιο ταμανού είναι κατάλληλη για την αντιμετώπιση τσιμπημάτων εντόμων, ήπιων εγκαυμάτων, κνησμού καθώς και ξηροδερμίας.

Χρήση
Χρησιμοποιείστε μικρή ποσότητα πάνω στην επιθυμητή περιοχή και απλώστε με ήπιο κυκλικό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί η αλοιφή.
Επαναλάβετε τακτικά ωσότου υποχωρήσει το σύμπτωμα.
Να μην εφαρμόζεται σε ανοιχτές πληγές.
Τα φυσικά προϊόντα δεν υποκαθιστούν τα φαρμακευτικά σκευάσματα. Συνιστάται η συμβουλή του ιατρού/φαρμακοποιού σας.

Κύρια Συστατικά
Αιθέριο έλαιο ελληνικής λεβάντας, βιολογικό έλαιο ταμανού, βιολογικό κερί μέλισσας, βιολογικό μέλι, βιολογική πρόπολη.
-
Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα έλαια, στους περισσότερους πολιτισμούς, από την αρχαιότητα. Είναι ιδιαίτερα γνωστό για τις αντισηπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του. Η απαλή σύνθεσή του φροντίζει το ευαίσθητο δέρμα και βοηθάει στην επούλωση μικροερεθισμών, τραυμάτων και εγκαυμάτων.

Το έλαιο ταμανού προέρχεται από το λεγόμενο «ιερό δέντρο των Μάορι», το οποίο ανθίζει μια φορά το χρόνο. Ενυδατώνει σε βάθος τους ιστούς, καθιστώντας το ιδανικό για τη φροντίδα του ερεθισμένου και ξηρού δέρματος. Οι έντονα αναπλαστικές του ιδιότητες βοηθούν στην αντιμετώπιση ουλών και σημαδιών ενώ καταπραΰνει τον κνησμό που οφείλεται σε ξηροδερμία ή τσιμπήματα εντόμων.

Το ακατέργαστο βιολογικό κερί μέλισσας, το οποίο προέρχεται από τα απολεπίσματα των κηρηθρών της Bee Naturalles είναι πλούσιο σε μέλι, γύρη και πρόπολη και σε ευεργετικές ιδιότητες ανάλογα με τη βοτανική προέλευση του τόπου από τον οποίο συλλέχθηκε – συστατικά που δεν απαντώνται σε κεριά που έχουν υποστεί επεξεργασία/ραφινάρισμα. Το κερί βοηθά το δέρμα να παραμένει ενυδατωμένο, με νεανική όψη χάρη στο λιπιδικό φιλμ που δημιουργεί στις εξωτερικές στοιβάδες του δέρματος. Επιπρόσθετα, η παρόμοια σύνθεσή του με τα έλαια της επιδερμίδας έχει ως αποτέλεσμα να εμποδίζει το φράξιμο των πόρων, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει, χαρίζοντάς του μεταξένια υφή.

Bee Naturalles. Brochure (GR) (Bee_Naturalles._Brochure__GR_.pdf, 2,287 Kb) [Λήψη]

Bee Naturalles. Brochure (EN) (Bee_Naturalles._Brochure__EN_.pdf, 3,894 Kb) [Λήψη]