Χυμός ρόδι μπουκάλι 330ml

100% Φυσικός χυμός ροδιού βαθιάς κατάψυξης σε μπουκάλι 330ml
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται μόνο σε επιχειρήσεις
2.00 χωρίς ΦΠΑ
( 2.26 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 35.

+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό
  ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑ, Φθιώτιδας

Περιοχές αποστολής

ΑΤΤΙΚΗ

Tόπος παραγωγής Νομός Βοιωτίας Ελλάδα
Η Παραγωγή - Εμφιάλωση του Φρέσκου Φυσικού Χυμού Ροδιού, αφορά την ποικιλία Wonderful. Τα ρόδια υπόκεινται προς έκθλιψη κατόπιν Ελέγχου Ανίχνευσης Παρασίτων και στη συνέχεια Ποιοτικών και Οργανοληπτικών χαρακτηριστικών. Η παραγωγική διαδικασία 100% Φρέσκου Φυσικού Χυμού Ροδιού χωρίς προσθήκη Συντηρητικών, Γλυκαντικών ή άλλων Αρωματικών ουσιών προδίδοντας Υψηλή Διατροφική Αξία, Βιταμίνες και Αντιοξειδωτικά στο τελικό προϊόν, ακολουθεί τα ακόλουθα βήματα:
– Διαλογή του Νωπού Φρούτου,
 Πλύσιμο –Σύνθλιψη Φρούτου,
 Διαχωρισμός Καρπού – Πυρήνα – Φλούδας,
 Χυμοποίηση σε Ραφινέζα,
 Ομογενοποίηση σε Δεξαμενές,
 Εφαρμογή Ψυχρής Φυσικής Καθίζησης,
 Διαχωρισμός καθαρού Υπερκείμενου διαλύματος από το Πυκνό διάλυμα,
 Εμφιάλωση
 Συσκευασία – Παλετοποίηση.
Η Εμφιάλωση του 100% Φρέσκου Φυσικού Χυμού μας γίνεται με προδιαγραφές I.S.O 22.000 και HACCP, διασφαλίζοντας ένα σύστημα υγιεινής κατάστασης και ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων μας. Ο τελικός έλεγχος επιτελείται σε συνεργαζόμενο πιστοποιημένο επιστημονικό εργαστήριο μέσω χημικών αναλύσεων για Ανάπτυξη Μικροβιακών Φορτίων.
Ο Χυμός δεν υπέστη ΚΑΘΌΛΟΥ Θερμική Επεξεργασία, μέσα σε 24hr από την έκθλιψή του προ – ψύχεται σε Κατάψυξη “Shock” στους – 35 °C τουλάχιστον για 48hr και στη συνέχεια αποθηκεύεται σε Βαθειά Κατάψυξη στους – 23 °C . Το προιόν συντηρείται ανέπαφο για τουλάχιστον 1 χρόνο σε Κατάψυξη των – 20 °C. Μετά την Απόψυξη διατηρείται σε Ψυγείο στους + 4 °C με + 6 °C έως και 5 ημέρες. Μετά το Άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για 2 με 3 ημέρες.

Τα μεταφορικά δεν συμπεριλαμβάνονται στη τιμή.

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Άλλα Προϊόντα