Φασολάκι Ασπρομύτικο Λήμνου 1kg

Το Ασπρομύτικο Φασολάκι της Λήμνου είναι ένα ιδιαίτερο προϊόν. Πρόκειται για μικρό φασόλι, μικρότερο σε μέγεθος από το μαυρομάτικο και είναι όλο άσπρο....
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
5.00 χωρίς ΦΠΑ
( 5.65 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 10.

Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα 30+ 50+
Τιμή 4.85 4.65
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό
  Λήμνος, Λέσβου

Περιοχές αποστολής

Πανελλαδικά | Παράδοση σε μεταφορική μας σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Από εκεί μπορεί να παραλάβει αυτοπροσώπως ο πελάτης, ή μέσω άλλης μεταφορικής

Το Ασπρομύτικο Φασολάκι της Λήμνου είναι ένα ιδιαίτερο προϊόν. Πρόκειται για μικρό φασόλι, μικρότερο σε μέγεθος από το μαυρομάτικο και είναι όλο άσπρο. Ιδανική χρήση για ευφάνταστες σαλάτες λαχανικών ενώ μαγειρεύεται και ως σούπα φασολάδα.

Η καλλιέργεια του γίνεται εξ ολοκλήρου χειρονακτικά από τους γεωργούς του νησιού. Πρόκειται για την ποικιλία φυτού Vigna Unguiculata.


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Ο παραγωγός ευθύνεται για την παράδοση και επωμίζεται το κόστος της, μέχρι της έδρα της μεταφορικής σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Μεταφορικά μέχρι έδρα μεταφορικής παραγωγού σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη: ΔΩΡΕΑΝ
Έξοδα Αντικαταβολής: ΔΩΡΕΑΝ

Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε στην Αθήνα, αναλαμβάνουμε να παραδόσουμε την παραγγελία σας χωρίς επιπλέον κόστος μέχρι της έδρα της μεταφορικής μας (Μαρκόνι 11, Αιγάλεω). Από εκεί ο πελάτης αναλαμβάνει να παραλάβει την παραγγελία πληρώνοντας με αντικαταβολή.

Εάν ο πελάτης δεν μπορεί να παραλάβει αυτοπροσώπως ή εάν βρίσκεται σε άλλη πόλη ή περιοχη εκτός Αθήνας ή Θεσσαλονίκης μπορεί να δώσει εντολή σε μεταφορική εταιρία η οποία αφού πληρώσει την αντικαταβολή, μπορεί να παραλάβει και να παραδώσει στον πελάτη (εντολέα) με έξοδα του πελάτη (εντολέα).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας 6977164935