Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Cybele 4 L-Συσκευασία 8 τεμαχίων

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο από Κορωνέικης Ποικιλίας
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται μόνο σε επιχειρήσεις
15.00 χωρίς ΦΠΑ
( 16.95 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 8.

+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  ΑΘΗΝΑ, Αττική

Περιοχές αποστολής

Σε όλη την Ελλάδα

Παράγουμε και συσκευάζουμε ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αρίστης ποιότητας. Ένα γνήσιο χυμό ελιάς από τον οποίο αναδύονται αβίαστα τα έντονα φρουτώδη αρώματα του φρεσκοκομμένου καρπού.

Οι επιλεγμένες ποικιλίες, ο σωστός χρόνος ωρίμανσης, η τοποθεσία των ελαιοδέντρων,ο ελεγχόμενος τρόπος καλλιέργειας και επεξεργασίας, προσδίδουν στο λάδι μας το χρυσοπράσινο χρώμα και την έντονη φρουτώδη γεύση του. Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο μας διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά και οργανοληπτικά στοιχεία που περιέχει.

Η πρώιμη συγκομιδή διασφαλίζει την άριστη ποιότητα του ελαιολάδου που παρέχουμε σε εσάς, με αγάπη και περισσή φροντίδα. Η ψυχρή σύνθλιψη του καρπού τις 12 πρώτες ώρες και ο διαχωρισμός του σε θερμοκρασίες όχι μεγαλύτερες από 25°C, η αποθήκευση σε inox δεξαμενές, η φύλαξή τους σε σκιερό και δροσερό μέρος, καθώς επίσης και η τυποποίηση πληρούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές. Η ελαφρά σπιρτάδα του, η οποία οφείλεται στην υψηλή συγκέντρωση σε πολυφαινόλες, αποδεικνύει ότι έχει συλλεχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και έχει παραχθεί με μεγάλη προσοχή και μεράκι.


Δεν βρέθηκαν κριτικές