Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 100ml

Κορωνέικη ποικιλία σε σκουρόχρωμη φιάλη με μη επαναγεμιζόμενο πώμα guala.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
2.00 χωρίς ΦΠΑ
( 2.26 με ΦΠΑ)
100ml - 20.00 / L
Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα 25+
Τιμή 3.00
+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Γαλατάς Τροιζηνίας, Αττική

Περιοχές αποστολής

Πανελλαδικά

Πρόκειται για ένα μονοποικιλιακό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από την ξακουστή ποικιλία Κορωνέικη. Ο ελαιόκαρπος συλλέγεται κατά τον μήνα Νοέμβριο όταν είναι ακόμα αρκετά άγουρος φροντίζοντας, ώστε να διατηρεί τα υψηλά ποσοστά του σε πολυφαινόλες.
Η Κορωνέικη ποικιλία φημίζεται για τα πλούσια αρώματα της καθώς και για το υψηλό ποσοστό της σε μονοακόρεστα λιπαρά και πολυφαινόλες! Για αυτόν τον λόγο φροντίζουμε και συλλέγεται σε ειδικά τελάρα που επιτρέπουν στον καρπό να αναπνέει και να μην συνθλίβεται και με το τέλος κάθε μέρας μεταφέρεται στο ελαιοτριβείο ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία ελαιοποίησης.
Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο μας φιλτράρετε αμέσως και αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με την προσθήκη αζώτου, ώστε να διατηρηθούν όλα τα οργανοληπτικά του συστατικά ακέραια κάτι που επιβεβαιώνουν και τα πιστοποιητικά ποιότητας του προϊόντος μας.
Συσκευάζεται σε σκουρόχρωμη γυάλινη φιάλη των 100ml, ώστε να προστατεύεται από την οξείδωση. Ο ειδικός ρυθμιστής ροής του μπουκαλιού επιτρέπει την σωστή ροή του ελαιόλαδου κατά το σερβίρισμα

Δεν βρέθηκαν κριτικές