Δίκταμος Κρήτης (5 τεμάχια DOY pack των 20gr)

Το πιο εκλεκτό ενδημικό βότανο της Κρήτης, με εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες και με πολλαπλές χρήσεις και εφαρμογές. Το συσκευασμένο προϊόν συλλέχθηκε...
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
7.50 χωρίς ΦΠΑ
( 8.48 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό
  ΡΕΘΥΜΝΟ, Ρέθυμνο

Περιοχές αποστολής

Αποστολή ταχυδρομικά σε όλη την Ελλάδα και στο Εξωτερικό

Το πιο εκλεκτό ενδημικό βότανο της Κρήτης, με εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες και με πολλαπλές χρήσεις και εφαρμογές.

Το συσκευασμένο προϊόν συλλέχθηκε την περίοδο συγκομιδής του 2019, αποξηράνθηκε με φυσικό τρόπο και αποθηκεύτηκε υπό κατάλληλες συνθήκες για την συντήρησή του. Η συσκευασία των προϊόντων μας γίνεται χειρωνακτικά και με όλες τις απαραίτητες υγειονομικές προφυλάξεις.

Η καλλιέργειά μας πραγματοποιείται με τους πιο φυσικούς τρόπους και φροντίδα, σε μια έκταση 14 στρεμμάτων συνολικά και σε υψόμετρο 800 μέτρων στην κοιλάδα του ορεινού Αμαρίου Ρεθύμνης, σε απόσταση αναπνοής από την κοινότητα Γερακαρίου.

Δωρεάν μεταφορικά στην Κρήτη
3€ για την ηπειρωτική Ελλάδα

Για παραγγελίες άνω των 3 σετ των 5 τεμαχίων, η αποστολή εντός ελληνικής περιφέρειας γίνεται χωρίς επιπλέον χρέωση για έξοδα αποστολής.

Το προϊόν μας διατίθεται επίσης σε μεγαλύτερες αεροστεγώς σφραγισμένες συσκευασίες κατά παραγγελία και κατόπιν συνεννοήσεως.

Δεν βρέθηκαν κριτικές