Δαφνόφυλλα 10γρ Αιτωλός 2000+

Δαφνόφυλλα 10γρ Αιτωλός 2000+ Ματαράγκα Αιτωλοακαρνανίας στις Παρυφές της Λίμνης Τριχωνίδας
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
0.70 χωρίς ΦΠΑ
+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  ΒΟΝΙΤΣΑ, Αιτωλοακαρνανία

Περιοχές αποστολής

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ

Ματαράγκα Αιτωλοακαρνανίας στις Παρυφές της Λίμνης Τριχωνίδας
Καθώς είναι μοναδικά αρωματικό, χρησιμοποιείται πολύ στην ελληνική κουζίνα. Επίσης, εκτός από τα φύλλα, χρησιμοποιούνται και οι καρποί της, από τους οποίους παράγεται το δαφνέλαιο. Έχει συνήθως μορφή αλοιφής και χρώμα πράσινο.
Βοηθά στην επούλωση πληγών
Η δάφνη είναι αντιβακτηριδιακή και το έλαιό της αποτελεί μια καλή πρώτη λύση για να εξοντώσει βακτήρια που έχουν μαζευτεί στις πληγές, στις εκδορές και στις μελανιές. Έτσι αποφεύγετε την περίπτωση μόλυνσης. Επιπλέον, επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης. Εφαρμόζουμε πάντα αραιωμένο σε νερό ή σε άλλο ασφαλές έλαιο βάσης.
Ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών
Το δαφνέλαιο θεωρείται επίσης ως ένα αποτελεσματικό τονωτικό για τα μαλλιά, καθώς τονώνει την ανάπτυξη των μαλλιών και προλαμβάνει την τριχόπτωση. Η δάφνη είναι στυπτική και έχει την ιδιότητα να στεγανοποιεί και ενδυναμώνει τον θύλακα της τρίχας και τις ρίζες, γι’ αυτό και βοηθά στην πρόληψη κατά της τριχόπτωσης.
Επίσης, μια ιδιότητα που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι εκείνη της ενυδάτωσης του κρανίου. Συνολικά λοιπόν, το δαφνέλαιο κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο υγιή. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να εφαρμόζετε λίγο δαφνέλαιο στις βλεφαρίδες των ματιών σας.

Δεν βρέθηκαν κριτικές