ΒΙΟΛ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ "ΑΝΟΠΑΙΑ ΓΗ", 500ml

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ "ΑΝΟΠΑΙΑ ΓΗ", ΦΙΑΛΗ 500ml
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
Βιολογικό προϊόν
13.27 χωρίς ΦΠΑ
( 15.00 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 4.

Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα 12+ 24+
Τιμή 10.00 9.00
+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό
  ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, Φθιώτιδας

Περιοχές αποστολής

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Το βιολογικό, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδό μας με την ονομασία “ΑΝΟΠΑΙΑ ΓΗ”, παράγεται από άγουρες ελιές ποικιλίας "ΜΑΝΑΚΙ" που συλλέγονται με το χέρι και ποικιλίας "ΚΟΡΩΝΕΪΚΗ", από τον ημιορεινό, ξερικό και μη ψεκαζόμενο, οικογενειακό μας ελαιώνα. Εξάγεται «εν ψυχρώ» αποκλειστικά με μηχανικές μεθόδους. Δεν φιλτράρεται και τυποποιείται με φυσική ροή, σε αριθμημένες φιάλες. Η καλλιέργεια και η τυποποίηση ελέγχονται από τον Οργανισμό Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων "ΔΗΩ".

Το χρώμα του απαλό πράσινο. Έντονα φρουτώδες και αρωματικό. Το άρωμα από φρέσκιες ελιές συνδυάζεται με βοτανικές νότες από την ύπαιθρο της κεντρικής Ελλάδας, δροσιά φρεσκοκομμένου χόρτου, πράσινων καρπών (τομάτας, μήλου, αγκινάρας) και γευστικές νότες αποξηραμένων φρούτων και λουλουδιών εσπεριδοειδών. Πικάντικο και διακριτικά πικρό, με συμπαγή υφή και ισορροπημένη επίγευση, ταιριάζει άψογα με πλήθος μεσογειακών πιάτων, θαλασσινά και ψάρια, φρεσκοφτιαγμένα ζυμαρικά, όσπρια, ψητά σχάρας ενώ απογειώνει τις φρέσκιες σπιτικές σάλτσες και τα αλείμματα προσδίδοντας τους επιπλέον πικάντικα στοιχεία. Αποτελεί ένα ακόμη γαστρονομικό εργαλείο για αυτούς που θέλουν να προσθέσουν πικάντικα στοιχεία στις γαστρονομικές τους συνθέσεις.

Πρόσφατα η ετικέτα μας "ΑΝΟΠΑΙΑ ΓΗ" βραβεύτηκε με τα εξής βραβεία:
1) Αναδείχθηκε μέσα στα 50 κορυφαία ελληνικά ελαιόλαδα για το 2019 από το περιοδικό "ΕΛΑΙΑΣ ΚΑΡΠΟΣ" στην έκδοσή του 11/2019.
2) ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στον ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ «LONDON IOOC 2020», που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο 18-20/06/2020.
3) ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στον ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΩΝ "PREMIO BIOL IOOC 2020”, τον σημαντικότερο διεθνή διαγωνισμό για τα βιολογικά ελαιόλαδα παγκόσμια, που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Ιταλία και που πραγματοποιήθηκε στο BITTONTO 13-18/03/2020.
4) ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στον ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ "LONDON IOOC 2019", που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο 14-16/04/2019.
5) ΕΠΑΙΝΟ & ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ στον ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ "KOTINOS IOOC 2020", που πραγματοποιήθηκε στην ΑΘΗΝΑ 03/2020, και στην κατηγορία "ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ".

Δεν βρέθηκαν κριτικές