ΒΙΟΛ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ "ΙΕΡΟ ΔΩΡΟ", 5 ΛΙΤΡΑ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ "ΙΕΡΟ ΔΩΡΟ", ΛΙΤΡΑ
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
40.00 χωρίς ΦΠΑ
( 45.20 με ΦΠΑ)
5L - 8.00 / L

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1.

Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα 12+ 24+
Τιμή 10.00 9.00
+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, Φθιώτιδας

Περιοχές αποστολής

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!!! ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Το βιολογικό, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδό μας με την ονομασία “ΙΕΡΟ ΔΩΡΟ” παράγεται από άγουρες ελιές ποικιλίας "ΜΑΝΑΚΙ" που συλλέγονται με το χέρι, από τον ημιορεινό, ξερικό και μη ψεκαζόμενο, οικογενειακό μας ελαιώνα. Εξάγεται «εν ψυχρώ» αποκλειστικά με μηχανικές μεθόδους. Δεν φιλτράρεται και μπορεί να παραδοθεί στον αγοραστή σε ποσότητα της επιθυμίας του, σε δικό του ή δικό μας ανοξείδωτο δοχείο μεταφοράς. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. Η καλλιέργεια ελέγχεται από τον Οργανισμό Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων "ΔΗΩ".

Το “ΙΕΡΟ ΔΩΡΟ” έχει χρώμα χρυσοπράσινο. Είναι έντονα φρουτώδες και αρωματικό. Το άρωμα από φρέσκιες ελιές συνδυάζεται με βοτανικές νότες από την ύπαιθρο της κεντρικής Ελλάδας, δροσιά φρεσκοκομμένου χόρτου, πράσινης τομάτας και αγκινάρας, γευστικές νότες αποξηραμένων φρούτων και λουλουδιών εσπεριδοειδών. Διακριτικά πικάντικο αλλά όχι πικρό, με ισορροπημένη επίγευση, ταιριάζει άψογα με πλήθος μεσογειακών πιάτων, θαλασσινά και ψάρια, ενώ απογειώνει τις φρέσκες σαλάτες και τα μαγειρεμένα πράσινα λαχανικά με έντονη γεύση όπως το σταμναγκάθι και η ρόκα. Είναι ένα γλυκό ελαιόλαδο, που δεν δυναστεύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του πιάτου στο οποίο προστίθεται.

Πρόσφατα η ετικέτα μας "ΙΕΡΟ ΔΩΡΟ – SACRUM DONUM" βραβεύτηκε με τα εξής βραβεία:
1) Αναδείχθηκε μέσα στα 50 κορυφαία ελληνικά ελαιόλαδα για το 2018 από το περιοδικό "ΕΛΑΙΑΣ ΚΑΡΠΟΣ" στην έκδοσή του 12/2018.
2) ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στον ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ “KOTINOS IOOC 2018”, που πραγματοποιήθηκε στην ΑΘΗΝΑ 11/03/2018, και στην κατηγορία "ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ".
3) ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στον ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ «LONDON IOOC 2020», που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο 18-20/06/2020.
4) ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στον ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ "ATHENA IOOC 2018", που πραγματοποιήθηκε στους Δελφούς και στην ΑΘΗΝΑ 26-28/03/2018.
5) ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στον ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ "LONDON IOOC 2018", που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο 13-15/04/2018.
6) ΕΠΑΙΝΟ & ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ στον ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ “KOTINOS IOOC 2020”, που πραγματοποιήθηκε στην ΑΘΗΝΑ 03/2020, και στην κατηγορία "ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ".

Δεν βρέθηκαν κριτικές