Βάμμα Πρόπολης 30ml

Βάμμα Πρόπολης 30ml ένα απόλυτο φυσικό αντιβιοτικό.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται μόνο σε επιχειρήσεις
6.50 χωρίς ΦΠΑ
(7.35 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 2.

Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα 4+
Τιμή 24.00
+

Παραγωγός

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό
  ΚΟΡΙΝΘΟΣ, Κορινθίας

Περιοχές αποστολής

Περιφέρεια Πελοποννησού, Νομός Αττικής

Το βάμμα πρόπολης είναι ένα απόλυτο φυσικό αντιβιοτικό.

Περιέχει φλαβονοειδή γνωστά για τις σπασμολυτικές, αντιαλλεργικές και διουρητικές δράσεις τους. Η συμβολή τους στην ανθρώπινη υγεία έχει αποδειχθεί ευεργετική σε πολλες περιπτώσεις καθώς ενεργοποιούν ένζυμα τα οποία μειώνουν την πιθανότητα εμφάνισης συγκεκριμένων τύπων καρκίνου, καρδιακών παθήσεων και εκφυλιστικών παθήσεων που σχετίζονται με την γήρανση. Οι ουσίες που συνθέτουν την πρόπολη συμβάλλουν στην καλύτερη υγεία των δοντιών και τη μείωση της εκδήλωσης κοινών ασθενειών όπως η γρίπη.

Η πρόπολη έχει την ιδιότητα να θωρακίζει τον οργανισμό μας.

Δοσολογία ενηλίκων:

15 σταγόνες ημερησίως σε αφέψημα ή σε ένα κουταλάκι μαζί με νερό, για ενδυνάμωση ανοσοποιητικού συστήματος, ή δύο φορές την ημέρα κατόπιν προβλήματος.

Δοσολογία παιδιών 4 - 12 ετών:

Μια σταγόνα για κάθε χρόνο της ηλικίας τους έως το 8ο έτος.

Από το 8ο έτος και έπειτα 8-10 σταγόνες μια φορά την ημέρα.

Τοπική χρήση πρόπολης:

Είναι γνωστό πως η πρόπολη έχει αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές, αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές δράσεις. Για τον λόγο αυτό μετά την χρήση της παρατηρείται ταχύτατη επούλωση πληγών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά σε εγκαύματα, τραύματα, δερματικές μολύνσεις, έκζεμα, πληγές από κατακλίσεις, εκδορές, αμυχές και ιδίως σε στοματικά έλκη. Ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι και τοπικά σε προβλήματα ακμής καθώς και σε επιχείλιο έρπη.

* Η πρόπολη πρέπει να λαμβάνεται με προσοχή στην αρχή διότι υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης αλλεργίας. Χρησιμοποιείται αρχικά επιδερμικά και σε περίπτωση εμφάνισης κόκκινων κηλίδων θα πρέπει να διακοπεί η χρήση της. Το ποσοστό εμφάνισης αλλεργίας είναι πολύ μικρό (1 άτομο στους 2.000).

Δεν βρέθηκαν κριτικές