ΒΑΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ 50ml ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ Η ΣΠΡΕΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 1ΤΕΜΑΧΙΩΝ

Το Βάμμα Πρόπολης Κτήμα Αδαμάντινος, προέρχεται από βιολογική πρόπολη που παίρνουμε από τα μελίσσια μας και τσίπουρο από την απόσταξη στέμφυλων, χωρίς χημικά ή συνθετικά συστατικά που μπορεί να βλάψουν εσάς ή το περιβάλλον.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
10.48 χωρίς ΦΠΑ
( 11.84 με ΦΠΑ)
+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  ΧΑΛΚΙΔΑ, Ευβοίας

Περιοχές αποστολής

ΕΛΛΑΔΑ - ΕΥΡΩΠΗ

Το Βάμμα Πρόπολης θεωρείται το αντιβιοτικό της φύσης!
Η Πρόπολη είναι ένα μελισσοκομικό προϊόν, μια ρητινώδης ουσία με φυσική αντιμικροβιακή δράση ενάντια σε ιούς, βακτήρια και μύκητες. Είναι πλούσια σε φυσικά φλαβονοειδή. Ενισχύει την φυσική άμυνα του οργανισμού στα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Συμβάλλει στην επούλωση και ανάπλαση της επιδερμίδας, όταν χρησιμοποιείται τοπικά.
Κάνοντας γαργάρες με βάμμα πρόπολης ενισχύεται η υγιεινή της στοματικής κοιλότητας. Το Βάμμα Πρόπολης Κτήμα Αδαμάντινος, προέρχεται από πρόπολη που παίρνουμε από τα μελίσσια μας και τσίπουρο από την απόσταξη στέμφυλων, χωρίς χημικά ή συνθετικά συστατικά που μπορεί να βλάψουν εσάς ή το περιβάλλον.

100% φυσική σύνθεση.
Δεν περιέχει συντηρητικά.

Τρόπος χρήσης:

Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία για την πρόπολη.
Οι παραγωγοί μας προτείνουν μια ασφαλή ημερήσια δόση:
Διαλύστε 15-25 σταγόνες Βάμμα Πρόπολης σε ένα ποτήρι νερό και πιείτε το ή κάντε γαργάρες.

Μάθετε ότι:

Η πρόπολη χρησιμοποιείται από τις μέλισσες για πολλούς σκοπούς αλλά δύο είναι οι βασικότεροι.
Ο πρώτος είναι να δημιουργήσουν μια πάστα με την οποία θα γεμίσουν όλα τα ανοίγματα, οπές, ρωγμές, από τις οποίες θα μπορούσε να εισέλθει κάποιο ξένο σώμα ως προς το μελίσσι, είτε αυτό είναι νερό, σκόνη ή κάποιο οργανικό υπόλειμμα από το εξωτερικό περιβάλλον, είτε πρόκειται για κάποιο μικροοργανισμό, όπως πεταλούδα, σφήκα ή σαλιγκάρι που θα μπορούσαν να βλάψουν το μελίσσι. Μπορούμε να παρομοιάσουμε την χρήση της πρόπολης ως έναν αντιμικροβιακό, βακτηριοκτόνο – αδιάβροχο στόκο με τον οποίο η μέλισσα επιδιορθώνει και θωρακίζει το σπίτι της.
Ο δεύτερος λόγος είναι για να μπορεί η μέλισσα να βαλσαμώσει το πτώμα οποιουδήποτε εισβολέα καταφέρει να εισέλθει στο μελίσσι. Ο εισβολέας είναι σίγουρο ότι θα θανατωθεί από τις μέλισσες/φύλακες, όμως είναι αδύνατον να μεταφερθεί έξω από το μελίσσι. Το εσωτερικό του μελισσιού είναι, και πρέπει να διατηρείται πιο αποστειρωμένο από το θάλαμο ενός χειρουργείου, και για αυτό το λόγο πρέπει να αποτραπεί η αποσύνθεση του πτώματος και η εξάπλωση μικροβίων που αυτό μεταφέρει.

Δεν βρέθηκαν κριτικές