Αλεύρι Λήμνου (κίτρινο) με σιμιγδάλι 1kg

Διατίθεται σε σακιά των 10kg
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
0.87 χωρίς ΦΠΑ
(0.98 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 10.

Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα 50+ 100+
Τιμή 0.82 0.79
Ζητήστε καλύτερη τιμή για μεγάλη παραγγελία

Παραγωγός

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό
  Λήμνος, Λέσβου

Περιοχές αποστολής

Πανελλαδικά | Παράδοση σε μεταφορική μας σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Από εκεί μπορεί να παραλάβει αυτοπροσώπως ο πελάτης, ή μέσω άλλης μεταφορικής

Το αλεύρι μας προέρχεται από αγνό σκληρό σιτάρι υψηλής ποιότητας και αλέθεται στον μύλο του νησιού με παραδοσιακό τρόπο, έτσι ώστε να περιλαμβάνει όλα του τα σιμιγδάλια καθιστώντας το υψηλά πρωτεϊνούχο και θρεπτικό. Δεν προσθέτουμε κανένα συντηρητικό ή άλλο πρόσθετο. Το αλεύρι της Λήμνου φημίζεται γιατί είναι ιδανική πρώτη ύλη για παραδοσιακό ψωμί, ζυμαρικά, ζύμη πίττας και πίτσας και τηγάνι.


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Παραδίδουμε Δωρεάν στην έδρα της μεταφορικής μας σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη (Αιγάλεω & Καλοχώρι αντίστοιχα). Από εκεί και έπειτα ο πελάτης έχει την δυνατότητα να παραλάβει αυτοπροσώπως, ή με μεταφορική της αρεσκείας τους.

Μεταφορικά μέχρι έδρα μεταφορικής παραγωγού σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη: ΔΩΡΕΑΝ
Έξοδα Αντικαταβολής: ΔΩΡΕΑΝ

Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε στην Αθήνα, αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας χωρίς επιπλέον κόστος μέχρι της έδρα της μεταφορικής μας (Μαρκόνι 11, Αιγάλεω). Από εκεί ο πελάτης αναλαμβάνει να παραλάβει την παραγγελία πληρώνοντας με αντικαταβολή.

Εάν ο πελάτης δεν μπορεί να παραλάβει αυτοπροσώπως ή εάν βρίσκεται σε άλλη πόλη ή περιοχη εκτός Αθήνας ή Θεσσαλονίκης μπορεί να δώσει εντολή σε μεταφορική εταιρία η οποία αφού πληρώσει την αντικαταβολή, μπορεί να παραλάβει και να παραδώσει στον πελάτη (εντολέα) με έξοδα του πελάτη (εντολέα).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας 6977164935
Οι κριτικές δημοσιεύονται από επιβεβαιωμένους αγοραστές.
1 κριτική