Αλείμματα με μέλι & ξηρούς καρπούς - χωρίς ζάχαρη, συντηρητικά, φοινικέλαιο - Συσκευασία 4 τεμαχίων 220g

Αλείμματα με ελληνικό μέλι & βούτυρα ξηρών καρπών σε 4 διαφορετικές γεύσεις. Χωρίς ζάχαρη, συντηρητικά, φοινικέλαιο, τεχνητά πρόσθετα & αρώματα.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
17.74 χωρίς ΦΠΑ
(22.00 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1.

Ζητήστε καλύτερη τιμή για μεγάλη παραγγελία

Παραγωγός

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό
  ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, Αττική

Περιοχές αποστολής

Αττική

-1 τεμάχιο Μέλι με φουντούκι & κακάο 220γρ: Ελληνικό μέλι με φρεσκοαλεσμένα φουντούκια και κακάο. Αγαπημένο των παιδιών και πιο υγιεινό σε σχέση με τις πραλίνες που περιέχουν ζάχαρη και φοινικέλαιο.
-1 τεμάχιο Μέλι με φουντούκι 220γρ: Ελληνικό μέλι με φρεσκοαλεσμένα φουντούκια. Απολαύστε το με ψωμί ή προσθέστε το σε γιαούρτι, κρέπες, smoothies, πράσινες σαλάτες.
-1 τεμάχιο Μέλι με αμύγδαλο και κανέλα 220γρ: Ελληνικό μέλι με φρεσκοαλεσμένα αμύγδαλα και κανέλα Κεϋλάνης. Αλείψτε το σε ψωμί, γεμίστε κρουασάν, προσθέστε το σε φρουτοσαλάτες, σε γλυκά αλλά και σε πράσινες σαλάτες.Για όσους αγαπούν τα αμύγδαλα αλλά και το μεθυστικό άρωμα της κανέλας!
-1 τεμάχιο Μέλι με φιστίκι (αραχίδα) 220γρ: Ελληνικό μέλι με φρεσκοαλεσμένα φιστίκια. Θυμίζει σε γεύση τη σοκολάτα sneakers. Θρεπτικό και γευστικό, κατάλληλο για αθλητές και όχι μόνο!
Οι ξηροί καρποί αλέθονται σε μύλο ψυχρής άλεσης στο εργαστήριό μας και αναμειγνύονται άμεσα με το μέλι διασφαλίζοντας έτσι τη διατήρηση της υψηλής θρεπτικής τους αξίας.

Δεν βρέθηκαν κριτικές