Άφκος (φάβα Λήμνου) 1kg

Διατίθεται σε σακιά των 10kg
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
4.85 χωρίς ΦΠΑ
( 5.48 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 10.

Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα 30+ 50+
Τιμή 4.65 4.45

Παραγωγός

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό
  Λήμνος, Λέσβου

Περιοχές αποστολής

Πανελλαδικά | Παράδοση σε μεταφορική μας σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Από εκεί μπορεί να παραλάβει αυτοπροσώπως ο πελάτης, ή μέσω άλλης μεταφορικής

Ο Άφκος, η φάβα της Λήμνου προέρχεται από το φυτό Lathyrus Ochrus. Πρόκειται για μια φάβα υψηλής ποιότητας με γήινη γεύση που κερδίζει συνεχώς σε αναγνωρισιμότητα σε όλη την Ελλάδα. Η καλλιέργεια του Άφκου είναι χειρονακτική και τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει η επανακαλλιέργειά του από παραγωγούς του νησιού.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Ο παραγωγός ευθύνεται για την παράδοση και επωμίζεται το κόστος της, μέχρι της έδρα της μεταφορικής σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Μεταφορικά μέχρι έδρα μεταφορικής παραγωγού σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη: ΔΩΡΕΑΝ
Έξοδα Αντικαταβολής: ΔΩΡΕΑΝ

Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε στην Αθήνα, αναλαμβάνουμε να παραδόσουμε την παραγγελία σας χωρίς επιπλέον κόστος μέχρι της έδρα της μεταφορικής μας (Μαρκόνι 11, Αιγάλεω). Από εκεί ο πελάτης αναλαμβάνει να παραλάβει την παραγγελία πληρώνοντας με αντικαταβολή.

Εάν ο πελάτης δεν μπορεί να παραλάβει αυτοπροσώπως ή εάν βρίσκεται σε άλλη πόλη ή περιοχη εκτός Αθήνας ή Θεσσαλονίκης μπορεί να δώσει εντολή σε μεταφορική εταιρία η οποία αφού πληρώσει την αντικαταβολή, μπορεί να παραλάβει και να παραδώσει στον πελάτη (εντολέα) με έξοδα του πελάτη (εντολέα).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας 6977164935