Σχετικά με εμάς

Wikifarmer.com - Εκδημοκρατίζοντας την Αγροτική Παραγωγή

To Wikifarmer καθιερώθηκε σύμφωνα με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως η Wikipedia της Αγροτικής Παραγωγής παγκοσμίως. Αφού έχει προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε πληροφορίες γύρω από τη Γεωργία σε περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως σε 12 γλώσσες, το Wikifarmer.com μετατρέπεται σε μία πλατφόρμα όπου οι άνθρωποι μπορούν να ψάξουν οτιδήποτε σχετικό με την Αγροτική Παραγωγή (αγροτικά προϊόντα, διαθεσιμότητα, τιμές).

Οικοδομούμε μια παγκόσμια πλατφόρμα που θα απλοποιήσει τις συναλλαγές στον αγροτικό κόσμο, επιτρέποντας στους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται και σε οποιαδήποτε αγορά θέλουν παγκοσμίως. Κύριος στόχος μας είναι να συνδέσουμε άμεσα τους αγρότες με τους αγοραστές, αποφεύγοντας τις περιττές μεγάλες προμήθειες που καταβάλλονται στην αλυσίδα αξίας τροφίμων μέχρι σήμερα.

Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δίκαιο, διαφανές και κερδοφόρο περιβάλλον για όλο τον κόσμο της Γεωργίας.

Οι αγρότες αφιερώνουν τη ζωή τους στις καλλιέργειές τους, αλλά παίρνουν τη χαμηλότερη αξία του συνόλου του κύκλου πωλήσεων, γι' αυτό πιστεύουμε ότι πρέπει να λάβουν ένα πιο δίκαιο μερίδιο. Από την άλλη, οι αγοραστές έχουν το δικαίωμα να έχουν περισσότερες επιλογές, να ψάχνουν online και να αγοράζουν σε καλύτερες τιμές, οπότε πιστεύουμε ότι το Wikifarmer είναι αυτό που θα λύσει αυτήν την ανισότητα και στις δύο πλευρές.

Αν ενδιαφέρεστε γι αυτή τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται, μπορείτε να γραφτείτε σαν Παραγωγός ή σαν Αγοραστής.