Τσίλι Κόκκινο Ολλανδίας 1kg

Κόκκινες chilly πιπεριές.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
7.35 χωρίς ΦΠΑ
( 8.31 με ΦΠΑ)
+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Αγ. Ι. Ρέντης, Αττική, Ελλάδα

Περιοχές αποστολής

Αττική

Αναφέρετε το προϊόν
Μια «αδικημένη» ομάδα προϊόντων αφού η καψαϊκίνη μας έχει κάνει να τα αποφεύγουμε και να θεωρούμε πως ακόμη και με την δοκιμή τους θα καούμε και θα χρειαστούμε 1 λίτρο νερό για να…ηρεμήσουμε.

Ας δούμε όμως την θετική πλευρά τους…Έχουν θαυματουργές ιδιότητες στην αντιμετώπιση ορισμένων ασθενειών (π.χ. συγκεκριμένες μορφές καρκίνου) και παράλληλα έχουν έναν πολύ θετικό ρόλο στον ανθρώπινο οργανισμό από τον εγκέφαλο και το ανοσοποιητικό σύστημα μέχρι και την αύξηση του μεταβολισμού.

Οι πιπεριές τσίλι μάλιστα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλές διάσημες δίαιτες του εξωτερικού γιατί προκαλούν αίσθημα πλήρωσης (ό,τι χορταίνεις) και παράλληλα αντικαθιστούν το κλασσικό πιπέρι με κάτι πιο θρεπτικό.

Όλα αυτά εννοείται πάντα με μέτρο στην χρήση, γιατί η υπερκατανάλωση της μπορεί να δημιουργήσει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ακόμη και τα φάρμακα αν τα υπερκαταναλώσουμε θα μας κάνουν κακό.

Φρέσκα ή αποξηραμένα, ωμά ή σε μορφή “πάστας” τα καυτερά πιπέρια μπορούν να δώσουν ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα σε σαλάτες, κρέατα και σούπες!

Γεύσεις, Χρώματα και Αρώματα που απογειώνουν την Ελληνική Γαστρονομία.
Πραγματοποιούμε δωρεάν διανομή κατ'οίκον στην Αττική, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής.

Δεν βρέθηκαν κριτικές