Μαύρο Σκόρδο Τεμάχιο 100g

Σκόρδα μαύρα Ισπανίας.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται μόνο σε Επιχειρήσεις
7.75 χωρίς ΦΠΑ
( 8.76 με ΦΠΑ)
+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Αγ. Ι. Ρέντης, Αττική, Ελλάδα

Περιοχές αποστολής

Αττική

Αναφέρετε το προϊόν
Μαύρο σκόρδο.
Το εκπληκτικό συστατικό που παράγεται από τη γήρανση των κανονικών βολβών σκόρδου κατά τη διάρκεια των εβδομάδων ή των μηνών.
Έχει μια μαλακότερη γεύση, είναι μια πιο λεπτή επιλογή από τo ακατέργαστο σκόρδο. Έχει επίσης προσθέσει οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένου του διπλάσιου ποσού των αντιοξειδωτικών παρά στην κανονική του μορφή. Μπορεί να αντικατασταθεί με κανονικό σκόρδο στις περισσότερες συνταγές. Είναι μια όμορφη προσθήκη σε οποιαδήποτε πλάκα τυριού, bruschetta, πιάτα κοτόπουλου. Δίνει επίσης κάτι επιπλέον σε ένα σπιτικό βινεγκρέτ.
Λάβετε υπόψη ότι είναι πιο ήπια στη γεύση, γι ‘αυτό συνιστούμε, όπως πάντα, να δοκιμάζετε όπως προσθέτετε.

Η εταιρία Nature's Fresh εξειδικεύεται στην τροφοδοσία ποιοτικών καταστημάτων, καθώς στο πελατολόγιό της βρίσκονται Ξενοδοχεία πέντε αστέρων και Εστιατόρια που έχουν βραβευτεί με αστέρια Michelin. Αναλαμβάνουμε την τροφοδοσία της επιχείρησής σας με υπευθυνότητα στις παραδόσεις και πάντα προμηθεύοντας τα ποιοτικότερα φρούτα και λαχανικά.

Το προϊόν αυτό μπορεί να πωληθεί μόνο με έκδοση τιμολογίου σε Επιχειρήσεις στο χώρο της Εστίασης, Τουρισμού ή Εμπορίας Τροφίμων.

Δεν βρέθηκαν κριτικές