Προστασία Πωλητή και Διασφάλιση Συναλλαγών

Το Wikifarmer λειτουργεί ως ο Θεματοφύλακας των Αγοραπωλησιών Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, παρέχοντας ασφάλεια, προστασία και εμπιστοσύνη στους Πωλητές.
Πουλώντας μέσω της Πλατφόρμας μας, είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα σας είναι σε καλά χέρια. Μέσω του Wikifarmer, αποφεύγετε απάτες από κακόβουλους Αγοραστές, που ζητούν τα εμπορεύματα πριν εξοφλήσουν ή εξαπατούν τους παραγωγούς με διάφορους τρόπους.
Εφόσον έχετε περιγράψει με ακρίβεια το προϊόν σας, και εφόσον ποιοτικά και ποσοτικά το προϊόν που αποστείλατε ή παραδώσατε εγκαίρως είναι όπως ακριβώς περιγράφεται στη σελίδα σας εντός του Wikifarmer, εμείς σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε τα χρήματα της παραγγελίας σας ή τουλάχιστον θα λάβετε πίσω το προϊόν σας άθικτο (χωρίς να πληρώσετε τα μεταφορικά από και προς τον πελάτη).
Ισχύει για Παραγγελίες που έχουν ως επιλεγμένο Τρόπο Πληρωμής την Τραπεζική Μεταφορά στο Λογαριασμό του Wikifarmer ή την Πληρωμή μέσω Πιστωτικής / Χρεωστικής Κάρτας. Στην περίπτωση της Αντικαταβολής (δεν επιτρέπεται για αγορές άνω των 500 ευρώ), εσείς ή η μεταφορική εταιρία που συνεργάζεστε είστε υπεύθυνοι για την Ορθή Είσπραξη των χρημάτων της παραγγελίας.
Το Wikifarmer θα αποσύρει κάθε άδικη ή κακόβουλη κριτική για τα προϊόντα σας εφόσον δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Associated Press
quote

Πάνω από 12 εκατομμύρια επισκέπτες από 200 χώρες έχουν επισκεφθεί το Wikifarmer, ενώ 30.000 προϊόντα έχουν ανέβει από παραγωγούς και προμηθευτές.

Περισσότερα
FAO
quote

Η Wikipedia του αγροτικού τομέα

Περισσότερα
New Money
quote

Wikifarmer: Μία startup που συνδέει τους αγρότες με την αγορά αλλά και τη γνώση

Περισσότερα
Καθημερινή
quote

Wikifarmer: H startup που έχει στόχο να αλλάξει την αγορά αγροτικών προϊόντων

Περισσότερα