Προστασία Αγοραστή - 100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αν έχετε Eπιχείρηση, το Wikifarmer σας προσφέρει 100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων σε περίπτωση που πληρώσετε ηλεκτρονικά και αυτό που παραλάβετε δεν είναι ποιοτικά και ποσοτικά όπως ακριβώς περιγράφηκε στη σελίδα του Πωλητή εντός της πλατφόρμας μας. Δεν υπάρχει κανένας κρυφός όρος για αυτό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε πληρώσει ηλεκτρονικά την παραγγελία σας στο Wikifarmer, να μας ειδοποιήσετε άμεσα (την ίδια ημέρα με την παραλαβή), να μας στείλετε ευκρινείς φωτογραφίες του προϊόντος και να μην ανοίξετε ή αλλοιώσετε το εμπόρευμα.
Αν είστε ιδιώτης, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών χωρίς καμία άλλη υποχρέωση προς τον Πωλητή . Το δικαίωμα αυτό της υπαναχώρησης ισχύει υπό την επιφύλαξη των διατάξεων του Α.3ιβ του Ν.2251/1994, ειδικά για την περίπτωση Προϊόντων τα οποία μπορεί να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα, κατά την οποία δεν ισχύει το σχετικό δικαίωμα υπαναχώρησης από την πώληση.
Το Wikifarmer λειτουργεί ως Θεματοφύλακας των Αγοραπωλησιών Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, παρέχοντας ασφάλεια, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Σας καλούμε να βαθμολογήσετε τον Παραγωγό μετά από κάθε Αγοραπωλησία, καθώς και να αναφέρετε άμεσα κάθε τι που σας προβλημάτισε, έτσι ώστε να συμβάλετε στη διαφάνεια και αξιοπιστία της πλατφόρμας μας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Associated Press
quote

Πάνω από 12 εκατομμύρια επισκέπτες από 200 χώρες έχουν επισκεφθεί το Wikifarmer, ενώ 30.000 προϊόντα έχουν ανέβει από παραγωγούς και προμηθευτές.

Περισσότερα
FAO
quote

Η Wikipedia του αγροτικού τομέα

Περισσότερα
New Money
quote

Wikifarmer: Μία startup που συνδέει τους αγρότες με την αγορά αλλά και τη γνώση

Περισσότερα
Καθημερινή
quote

Wikifarmer: H startup που έχει στόχο να αλλάξει την αγορά αγροτικών προϊόντων

Περισσότερα