Πετιμέζι βιολογικό και άθερμο 330g

Πετιμέζι βιολογικό και άθερμο χωρίς προσθήκη συντηρητικών.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται μόνο σε Επιχειρήσεις
Βιολογικό προϊόν
5.10 χωρίς ΦΠΑ
( 5.76 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 12.

+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  ΜΕΣΣΗΝΗ, Μεσσηνίας, Ελλάδα

Περιοχές αποστολής

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Αναφέρετε το προϊόν
Συμπυκνωμένος μούστος από 100% βιολογικά σταφύλια της ορεινής Μεσσηνίας, πλούσιος σε ενέργεια, σίδηρο και ασβέστιο.
Η συμπύκνωση λαμβάνει χώρα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, με την χρήση ειδικής μονάδας επεξεργασίας τελευταίας τεχνολογίας η οποία εξασφαλίζει προϊόν άριστης ποιότητας αφού γίνεται κάτω από χαμηλές θερμοκρασίες , διατηρώντας στον μέγιστο βαθμό τα θρεπτικά συστατικά και τα αρώματα του σταφυλιού.
Το συγκεκριμένο προϊόν έχει τεράστια διαφορά από το κλασικό πετιμέζι με το σκούρο μαύρο χρώμα που όλοι μας συνηθίσαμε να γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Το ελαφρώς πιο ανοιχτό του χρώμα αποδεικνύει ότι το προϊόν μας δεν είναι “καμένο” και ότι δημιουργήθηκε κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες, που το καθιστούν εξαιρετικής ποιότητας. Η όλη διαδικασία είναι πιστοποιημένη με ISO 22000:2005 και από τον οργανισμό βιολογικών προϊόντων ΔΗΩ.
Χρησιμοποιείται αυτούσιο σε σφηνάκια για άμεση ενεργειακή ενδυνάμωση. Επίσης, έχει μεγάλη εφαρμογή στη μαγειρική για το μαρινάρισμα διάφορων κρεάτων και σε σαλάτες προσδίδοντάς τους σε συνδυασμό με ξίδι γλυκόξινη γεύση. Χρησιμοποιείται ακόμη και στη ζαχαροπλαστική σε αντικατάσταση της ζάχαρης.

Δεν βρέθηκαν κριτικές