Μέλι με αιθέριo έλαιo 240g

Ελληνικό μέλι εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια: μέντα, λεμόνι, λεβάντα & ευκάλυπτος
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε Επιχειρήσεις και Ιδιώτες
4.03 χωρίς ΦΠΑ
( 5.00 με ΦΠΑ)
240g - 16.79 / kg

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 4.

+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, Αττική, Ελλάδα

Περιοχές αποστολής

Αττική

Αναφέρετε το προϊόν
1 τεμάχιο μέλι με λεμόνι:
Ελληνικό μέλι ανθέων & κωνοφόρων από τη Θράκη με αιθέριο έλαιο λεμονιού. Συνδυάζει τη γλυκύτητα του μελιού με το υπέροχο άρωμα και την φρέσκια γεύση του λεμονιού. Κατάλληλο για να το προσθέσετε στα ροφήματά σας, τα γλυκά αλλά ακόμη και στα γλυκόξινα φαγητά. Προσφέρει στον οργανισμό σας όλα τα οφέλη του μελιού και του αιθέριου ελαίου λεμονιού!

1 τεμάχιο μέλι με μέντα:
Ελληνικό μέλι ανθέων & κωνοφόρων από τη Θράκη με αιθέριο έλαιο μέντας. Συνδυάζει τη γλυκύτητα του μελιού με το υπέροχο άρωμα και την φρέσκια δροσιστική γεύση της μέντας. Κατάλληλο για να το προσθέσετε στα ροφήματά σας, τα κοκτέιλς, τα γλυκά αλλά ακόμη και σε πράσινες σαλάτες! Ιδανικό για το τσάι και τον πονεμένο σας λαιμό το χειμώνα!

1 τεμάχιο μέλι με ευκάλυπτο:
Ελληνικό μέλι ανθέων & κωνοφόρων από τη Θράκη με αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου. Συνδυάζει τη γλυκύτητα του μελιού με το υπέροχο άρωμα και την φρέσκια αναζωογονιτική γεύση του ευκαλύπτου. Κατάλληλο για να το προσθέσετε στα ζεστά ροφήματά σας μιας και είναι ιδανικό για το κρυολόγημα! Προσφέρει στον οργανισμό σας όλα τα οφέλη του μελιού και του αιθέριου ελαίου ευκαλύπτου!

1 τεμάχιο μέλι με λεβάντα:
Ελληνικό μέλι ανθέων & κωνοφόρων από τη Θράκη με αιθέριο έλαιο λεβάντας. Συνδυάζει τη γλυκύτητα του μελιού με το υπέροχο άρωμα και την φρέσκια ...ανοιξιάτικη γεύση της λεβάντας! Κατάλληλο για να το προσθέσετε στα ροφήματά σας, τα κοκτέιλς, τα γλυκά και στο βραδυνό σας ρόφημα! Προσφέρει στον οργανισμό σας όλα τα οφέλη του μελιού και του αιθέριου ελαίου λεβάντας!

Δεν βρέθηκαν κριτικές