Μέλι πεύκο ερείκη 980g

Ο συνδυασμός του πεύκου με την ερείκη δίνουν ένα μέλι με εξαιρετικά ισορροπημένη και ήπια γεύση, ιδαίτερα αγαπητό απ’τα παιδιά με πλούσιες θρεπτικές ουσίες αφού συνδυάζει τους γυρεόκοκκους των ανθών με τα ιχνοστοιχεία του. δέντρου.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
7.10 χωρίς ΦΠΑ
( 8.02 με ΦΠΑ)
980kg - 0.01 / kg

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1.

+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Χώστια, Βοιωτίας, Ελλάδα

Περιοχές αποστολής

Πανελλαδικά

Αναφέρετε το προϊόν
Tο φθινόπωρο ακολουθώντας τις μέλισσές μας , στο ταξίδι τους για την αναζήτηση τροφής , επισκεπτόμαστε τα πευκοδάση της Ελλάδας. Το μέλι μας πεύκο-ερείκη είναι ένας συνδυασμός μελιτωμάτων των πεύκων και νέκταρ του άνθους ερείκης, από την περιοχή της βόρειας Εύβοιας.

Η φθινοπωρινή ερείκη, γνωστή ως Erica manipuliflora είναι ένας θάμνος που ανθίζει από το φθινόπωρο μέχρι το χειμώνα και δίνει ένα σκούρο έντονα αρωματισμένο μέλι, ήπια γλυκό και υψηλό σε ιχνοστοιχεία. Κρυσταλλώνει μέσα σε 2 έως 3 μήνες από τη συγκομιδή, το χρώμα του γίνεται πιο φωτεινό με την κρυστάλλωση.

To μέλι από πεύκο είναι χαρακτηριστικό μελιτώδες μέλι της Μεσογείου που παράγεται χάρη στο έντομο Marchalina hellenica. Αντιπροσωπεύει το 60% της συνολικής παραγωγής μελιού. Χαρακτηριστικά του είναι το κοκκινωπό καφετί χρώμα, και το πικάντικο άρωμα βύνης. Έχει γεύση ελαφρώς καραμελωμένη. Είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία.

Ο συνδυασμός του πεύκου με την ερείκη δίνουν ένα μέλι με εξαιρετικά ισορροπημένη γεύση, ήπια, αγαπητό απ’τα παιδιά με ιδιαίτερες θρεπτικές ουσίες αφού συνδυάζει τους γυρεόκοκκους των ανθών με τα ιχνοστοιχεία του δέντρου.

Δωρεάν παράδοση στην Βοιωτία και σε όλη την Αττική.
Για αποστολές σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, αποστέλνονται με Speedex όπου τα έξοδα μεταφοράς χρεώνονται στον αγοραστή.
Χρέωση μεταφορικών: έως και 2 κιλά η χρέωση είναι 4,50€.

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Άλλα Προϊόντα

8.00 χωρίς ΦΠΑ ( 9.04 με ΦΠΑ)
980g - 8.16 / kg
Ελλάδα
8.00 χωρίς ΦΠΑ ( 9.04 με ΦΠΑ)
980g - 8.16 / kg
Ελλάδα
7.10 χωρίς ΦΠΑ ( 8.02 με ΦΠΑ)
980kg - 0.01 / kg
Ελλάδα