ΒΑΜΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΠΟΛΗΣ 30ml

"Η φύση ως σύμμαχος του ανθρώπου. Το φυσικό αντιβιοτικό με την πλούσια σε ενεργά συστατικά σύνθεσή του από πολυφαινόλες, αιθέρια & αρωματικά έλαια θωρακίζει & ενδυναμώνει τον οργανισμό."
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
Βιολογικό προϊόν
12.10 χωρίς ΦΠΑ
( 15.00 με ΦΠΑ)
30ml - 403.33 / L

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1.

Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα 24+
Τιμή 7.00
+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Νέα Αρτάκη, Ευβοίας, Ελλάδα

Περιοχές αποστολής

Δωρεάν μεταφορικά & αποστολή σε όλην τη Ελλάδα!

Αναφέρετε το προϊόν
Πληροφορίες
Η πρόπολη ενισχύει το ανοσοποιητικό, παρέχοντας πληθώρα ευεργετικών για την υγεία δράσεων, όπως αντιοξειδωτική, αντισηπτική, αντιιική, αντιμικροβιακή, αντιφλεγμονώδη και επουλωτική.

Χορήγηση
Συνιστάται η χορήγηση 1ml (15-20 σταγόνες) αραιωμένο σε ένα ποτήρι νερό ή φρέσκο χυμό ημερησίως, πριν το πρωινό, ωσότου συμπληρωθεί η ποσότητα των 30 ml. Έπειτα διακοπή για 1 μήνα και χορήγηση ενός ακόμη φιαλιδίου 30 ml για διάστημα 25-35 ημερών.
Για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων η καθημερινή χορήγηση των 15-20 σταγόνων δεν πρέπει να παραλείπεται μέχρι να ολοκληρωθούν οι δύο υποκύκλοι των 30ml + 30ml.

Για την καταστολή ίωσης ή ασθένειας προτείνεται χορήγηση αυξημένης ποσότητας 30-40 σταγόνων ημερησίως (διαλυμένων σε λίγο νερό ή φρέσκο χυμό), με τον εξής τρόπο:
· 10-15 σταγόνες πριν το πρωινό.
· 10-15 σταγόνες 2 ώρες πριν το μεσημεριανό ή 2 ώρες μετά το μεσημεριανό.
· 10-15 σταγόνες πριν τον ύπνο.

Σε ειδικές περιπτώσεις ασθένειας συνιστάται η συμβουλή ιατρού.

Τα βιολογικά προϊόντα μέλισσας της Bee Naturalles έχουν διακριθεί για την ποιότητα & την εξαιρετική τους γεύση στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards & τιμηθεί με βραβεύσεις ως τα κορυφαία βιολογικά μέλια παγκοσμίως από τη Biolmiel, καθώς & σε ποικίλους διαγωνισμούς όπως στη Gourmet Exhibition Specialist Awards με 1ο χρυσό βραβείο, ως πρώτο επιλεγμένο μέλι από το Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας & ως superior honey από τη LE MONDE.
-
Η πρόπολη αποτελεί μία κολλώδη ουσία που παράγεται από τις μέλισσες για την «επίστρωση» των εσωτερικών τοιχωμάτων της κυψέλης και των κελιών των κηρηθρών, και λειτουργεί ως αποτελεσματικό μέσο προστασίας ενάντια σε βακτήρια και ιούς λόγω της ισχυρής αποστειρωτικής της δράσης. Η χρήση της είναι καθοριστικής σημασίας για την επιβίωση των μελισσών, δεδομένου ότι οι κυψέλες αποτελούν ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μικροβίων εξαιτίας του υπερπληθυσμού, της υψηλής θερμοκρασίας, της υγρασίας και της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε σάκχαρα. Παρ’ όλα αυτά, οι μέλισσες με τη βοήθεια της πρόπολης καταφέρνουν να διατηρούν τις κυψέλες τους «πιο αποστειρωμένες και από νοσοκομείο», σύμφωνα και με τα λόγια έγκριτου μέλους της ιατρικής κοινότητας.

Η δύναμη της πρόπολης έγκειται στην πλούσια συγκέντρωσή της σε πολυφαινόλες και βιοφλανοειδή, γνωστά και ως βιταμίνη P, αμινοξέα, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία που την καθιστούν ένα φυσικό σύμμαχο για την ανθρώπινη υγεία.

Πληθώρα μελετών έχουν καταδείξει την αποτελεσματική δράση της πρόπολης στην παρεμπόδιση καρδιαγγειακών παθήσεων, στην καταπολέμηση φλεγμονών, βακτηρίων, παθογόνων μυκήτων και παρασίτων καθώς και στη θεραπεία ιογενών ασθενειών και γρίπης και των συμπτωμάτων που τη συνοδεύουν, όπως βήχας και ερεθισμένος λαιμός. Συνιστάται επίσης για την πρόληψη κρυολογημάτων και ιώσεων με καταγεγραμμένη μείωση έως και 85% της επιρρέπειας του οργανισμού σε αυτές, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών.

Η ισχυρή αντιοξειδωτική δράση της πρόπολης προστατεύει από βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στα κύτταρα, όταν βρίσκονται σε υψηλές συγκεντρώσεις στον οργανισμό. Παράλληλα, μελετάται συστηματικά η αντικαρκινική δράση της με έρευνες που αναφέρουν την ικανότητά της να καταστρέφει και να αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό καρκινικών κυττάρων.

Πέραν της διαπιστωμένης κατασταλτικής δράσης της, η πρόπολη έχει ταυτόχρονα την ικανότητα να διεγείρει την αναγέννηση οστών, μυών και νεύρων καθώς και των κυττάρων «επιδιορθώνοντας» βλάβες που έχουν δημιουργηθεί από θεραπείες με ακτινοβολία.

Η δράση της πρόπολης έχει παρομοιαστεί με αυτή της ασπιρίνης, με τη διαφορά ότι δεν δημιουργεί παρενέργειες, γεγονός στο οποίο οφείλει το προσωνύμιο «φυσική ασπιρίνη». Εντυπωσιακό είναι ότι παρά την έλλειψη τοξικότητας, η πρόπολη έχει την ιδιότητα να εξουδετερώνει τη δράση τοξινών, χωρίς να προκαλεί το παραμικρό επιβλαβές σύμπτωμα στον ανθρώπινο οργανισμό. Επιπλέον, σύμφωνα με κλινικές και πειραματικές μελέτες αυξάνει τη δράση και ενισχύει την αποτελεσματικότητα άλλων αντιβιοτικών και συμβατικών φαρμάκων.

Τέλος, έχει αποδειχθεί κλινικά ότι οι ιδιότητες της πρόπολης αυξάνονται όταν χορηγείται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα μέλισσας. Συγκεκριμένα, όταν το βάμμα πρόπολης χορηγείται σε συνδυασμό με μέλι και πολυανθική γύρη λαμβάνει χώρα η λεγόμενη «συνεργία» της πρόπολης με τα υπόλοιπα μελισσοκομικά προϊόντα, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο φυσικό περιβάλλον της μέλισσας, την κυψέλη.

Ενδεικτικό της αποτελεσματικότητας της πρόπολης αποτελεί η ευρεία χρήση της σε διάφορους κλάδους της ιατρικής, όπως στη δερματολογία, στην ουρολογία, στη γυναικολογία και στη γαστρεντερολογία.

Bee Naturalles. Brochure (GR) (Bee_Naturalles._Brochure__GR_.pdf, 2,287 Kb) [Λήψη]

Bee Naturalles. Brochure (EN) (Bee_Naturalles._Brochure__EN_.pdf, 3,894 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν κριτικές