Κηραλοιφή με Πρόπολη 30ml

Η πρόπολη λειαίνει τις ρυτίδες και εξουδετερώνει τη δυσμενή επίδραση των ελεύθερων ριζών στο δέρμα.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε Επιχειρήσεις και Ιδιώτες
27.00 χωρίς ΦΠΑ

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1.

+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  ΡΕΘΥΜΝΟ, Ρέθυμνο, Ελλάδα

Περιοχές αποστολής

Ελλάδα

Αναφέρετε το προϊόν
Λόγω του μεγάλου αριθμού βιολογικών δραστηριοτήτων, τα μελισσοκομικά προϊόντα θα μπορούσαν να θεωρηθούν σημαντικά συστατικά σε φάρμακα και καλλυντικά που εφαρμόζονται στο δέρμα. Η πρόπολη λειαίνει τις ρυτίδες και έχει αντιγηραντικές ιδιότητες. Εδώ παίζουν τεράστιο ρόλο τα αντιοξειδωτικά όπως οι φαινολικές ενώσεις και τα φλαβονοειδή που εξουδετερώνουν τη δυσμενή επίδραση των ελεύθερων ριζών στο δέρμα. Η πρόπολη φωτίζει και λειαίνει το δέρμα, μειώνει τα σημάδια κόπωσης και το ενυδατώνει .
Χάρη στις αντισηπτικές της ιδιότητες χρησιμοποιείται στη δερματολογία για τη θεραπεία σταφυλοκοκκικών, στρεπτοκοκκικών και μυκητιασικών λοιμώξεων. Πυώδεις δερματικές λοιμώξεις, ιδραδενίτιδα, διάτρηση, χειλίτιδα και άφθες. Είναι, μεταξύ άλλων, ιδιαίτερα αποτελεσματική στη θεραπεία των δερματικών εγκαυμάτων.
Η πρόπολη δεν είναι μόνο αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδης αλλά επίσης αυξάνει τον ρυθμό επούλωσης και μειώνει τον πόνο. Η χρυσίνη, η οποία είναι φλαβονοειδές, παρέχει αναλγητική δράση.
Η κηραλοιφή ἕως περιέχει μόνο πρόπολη και αγνό κερί από τις μέλισσές μας, όπως και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Δεν περιέχει τεχνητά ούτε φυσικά αρώματα από αιθέρια έλαια για την αποφυγή αλλεργικών αντιδράσεων.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32012913/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7036894/

Δεν βρέθηκαν κριτικές