Κελυφωτά φιστίκια 1 κιλό

τέλειο» σνακ, είναι από τους καλύτερους ποιοτικά και πιο νόστιμους ξηρούς καρπούς. Έχουν χαρακτηριστεί ως ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΟΦΗ και όχι άδικα. • Τα κελυφωτά φιστίκια περιέχουν περισσότερα από 30 θρεπτικά συστατικά συμπεριλαμβανομένων βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων, φυτικών ινών και άλλων θρεπτικών συστατικών που τα κάνουν πλήρη φυσική τροφή. • Μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κορεσμένου λίπους. Με 1,5 γραμμάριο κορεσμένου λίπους ανά μερίδα, είναι μια από τις χαμηλότερες πηγές κορεσμένου λίπους μεταξύ των ξηρών καρπών. • Περιέχουν 310 mg καλίου ανά μερίδα, που είναι το 8% της συνιστώμενης ποσότητας καλίου που πρέπει να παίρνει ο άνθρωπος ημερησίως. • Αποτελούν πλούσια πηγή πρωτεΐνης, αφού περιέχουν 6 γραμμάρια ανά μερίδα, ίση ποσότητα δηλαδή που θα βρείτε και σε ένα αυγό. • Τα κελυφωτά φιστίκια είναι γεμάτα φυτικές ίνες, αφού 1 μερίδα τους περιέχει 3 γραμμάρια φυτικές ίνες καθιστώντας τα μια από τις καλύτερες πηγές φυτικών ινών μεταξύ των ξηρών καρπών. • Επίσης έχουν χαμηλή ποσότητα νατρίου, ακόμα και αν είναι ψημένα και αλατισμένα δεν υπερβαίνουν τα όρια πρόσληψης νατρίου. Μια μερίδα περιέχει μόλις 7% της ημερήσιας συνιστώμενης ποσότητας νατρίου που πρέπει να παίρνει ο άνθρωπος. • Τέλος, μια μερίδα προσφέρει 170 θερμίδες και περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης Β6, χαλκού, μαγγανίου, φωσφόρου και θειαμίνης (αμινοξύ πρωτεΐνης). Όταν αφαιρεθεί το κέλυφος, μένει το βρώσιμο πολύ μικρό ενδοκάρπιο, ωστόσο τα άδεια κελύφη προσφέρουν το οπτικό ερέθισμα του κορεσμού στον καταναλωτή και έτσι τον αποθαρρύνει από την επιπλέον κατανάλωση των ξηρών καρπών και συνεπώς των επιπλέον θερμίδων.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται μόνο σε Επιχειρήσεις
10.00 χωρίς ΦΠΑ
( 11.30 με ΦΠΑ)
1kg - 10.00 / kg

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1.

+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Θήβα, Βοιωτίας, Ελλάδα

Περιοχές αποστολής

ελλαδα

Αναφέρετε το προϊόν
τέλειο» σνακ, είναι από τους καλύτερους ποιοτικά και πιο νόστιμους ξηρούς καρπούς. Έχουν χαρακτηριστεί ως ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΟΦΗ και όχι άδικα.

• Τα κελυφωτά φιστίκια περιέχουν περισσότερα από 30 θρεπτικά συστατικά συμπεριλαμβανομένων βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων, φυτικών ινών και άλλων θρεπτικών συστατικών που τα κάνουν πλήρη φυσική τροφή.

• Μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κορεσμένου λίπους. Με 1,5 γραμμάριο κορεσμένου λίπους ανά μερίδα, είναι μια από τις χαμηλότερες πηγές κορεσμένου λίπους μεταξύ των ξηρών καρπών.

• Περιέχουν 310 mg καλίου ανά μερίδα, που είναι το 8% της συνιστώμενης ποσότητας καλίου που πρέπει να παίρνει ο άνθρωπος ημερησίως.

• Αποτελούν πλούσια πηγή πρωτεΐνης, αφού περιέχουν 6 γραμμάρια ανά μερίδα, ίση ποσότητα δηλαδή που θα βρείτε και σε ένα αυγό.

• Τα κελυφωτά φιστίκια είναι γεμάτα φυτικές ίνες, αφού 1 μερίδα τους περιέχει 3 γραμμάρια φυτικές ίνες καθιστώντας τα μια από τις καλύτερες πηγές φυτικών ινών μεταξύ των ξηρών καρπών.

• Επίσης έχουν χαμηλή ποσότητα νατρίου, ακόμα και αν είναι ψημένα και αλατισμένα δεν υπερβαίνουν τα όρια πρόσληψης νατρίου. Μια μερίδα περιέχει μόλις 7% της ημερήσιας συνιστώμενης ποσότητας νατρίου που πρέπει να παίρνει ο άνθρωπος.

• Τέλος, μια μερίδα προσφέρει 170 θερμίδες και περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης Β6, χαλκού, μαγγανίου, φωσφόρου και θειαμίνης (αμινοξύ πρωτεΐνης).

Όταν αφαιρεθεί το κέλυφος, μένει το βρώσιμο πολύ μικρό ενδοκάρπιο, ωστόσο τα άδεια κελύφη προσφέρουν το οπτικό ερέθισμα του κορεσμού στον καταναλωτή και έτσι τον αποθαρρύνει από την επιπλέον κατανάλωση των ξηρών καρπών και συνεπώς των επιπλέον θερμίδων.

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Άλλα Προϊόντα

17.70 χωρίς ΦΠΑ ( 20.00 με ΦΠΑ)
5L - 3.54 / L
Ελλάδα
10.00 χωρίς ΦΠΑ ( 11.30 με ΦΠΑ)
1kg - 10.00 / kg
Ελλάδα