Πως λειτουργεί για τον Αγοραστή
Αναζητήστε Aγροτικά Προϊόντα και Τρόφιμα κοντά σας, σε όλη την Ελλάδα ή όλο τον κόσμο.
Με λίγα click μπορείτε να συγκρίνετε τιμές και να ζητήσετε τιμή υπερχονδρικής για κάποιο προϊόν αν σας ενδιαφέρει σε μεγάλη ποσότητα.
Κάντε την παραγγελία σας και επωφεληθείτε από χαμηλές τιμές και άμεση παράδοση.
Η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα, κατάθεση στο λογαριασμό του Wikifarmer ή με αντικαταβολή προς τον παραγωγό. Εσείς δεν έχετε καμία απολύτως χρέωση στην πλατφόρμα μας.
Βαθμολογήστε τον Παραγωγό / Προμηθευτή μετά από κάθε Αγοραπωλησία, έτσι ώστε να υπάρχει διαφάνεια και αξιοπιστία. Με ένα click μπορείτε να επαναλάβετε την παραγγελία σας στο μέλλον.
Αγοράζοντας μέσω του Wikifarmer, είστε σίγουροι ότι αποφεύγετε απάτες από κακόβουλους πωλητές Αγροτικών Προϊόντων, που προσπαθούν να εξαπατήσουν με διάφορους τρόπους (ζητούν την πληρωμή προκαταβολικά και μετά στέλνουν αλλοιωμένα προϊόντα).
Το Wikifarmer σας προσφέρει 100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων σε περίπτωση που αυτό που παραλάβετε δεν είναι ποιοτικά και ποσοτικά όπως περιγράφηκε στη σελίδα μας. Ισχύει για ηλεκτρονικές πληρωμές.
Πως λειτουργεί για τον Παραγωγό / Προμηθευτή

Είσαι αγρότης;

Πάρε τη δύναμη στα χέρια σου και πούλα την παραγωγή σου στις τιμές που ορίζεις εσύ.

Είστε Παραγωγός ή Προμηθευτής; Πάρτε τη δύναμη στα χέρια σας και πουλήστε την παραγωγή σας σε τιμές που ορίζετε εσείς.
Δημιουργήστε προφίλ στο Wikifarmer. Γράψτε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας και την παραγωγή σας. Ανεβάστε μία εικόνα του προϊόντος σας και ορίστε την τιμή που θέλετε. Περιγράψτε το προϊόν σας με ακρίβεια (είδος, ποικιλία, συσκευασία, πιστοποιήσεις).
Ορίστε μια γενική περιοχή παράδοσης (π.χ. Πανελλαδικά, Πανευρωπαϊκά, Νομός Βοιωτίας, ή πόλη της Θεσσαλονίκης κτλ.). Αν δηλώσετε μια περιοχή παράδοσης, θα πρέπει να είναι νόμιμο να αποστείλετε τα εμπορεύματά σας ή να τα παραδώσετε οι ίδιοι σε αυτήν την περιοχή.
Όταν δεχθείτε μια παραγγελία από κάποιον αγοραστή, είναι στο χέρι σας αν θα τη δεχθείτε ή θα την απορρίψετε. Μπορείτε επίσης να δώσετε διαφορετικές τιμές ιδιωτικά σε κάθε Αγοραστή, ανάλογα με την ποσότητα της παραγγελίας του. Μπορείτε να δώσετε τιμές για μεταφορικά έως την έδρα του πελάτη ή να τα παραδώσετε ο ίδιος.
Η πληρωμή γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας, μέσω τραπεζικής μεταφοράς στο λογαριασμό του Wikifarmer ή μέσω αντικαταβολής απευθείας από τον αγοραστή. Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τράπεζα, η εξόφλησή σας γίνεται εύκολα και γρήγορα. Η χρέωση της πλατφόρμας μας είναι 8% επί της καθαρής αξίας της παραγγελίας σας.