ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Είστε Παραγωγός ή Προμηθευτής; Πάρτε τη δύναμη στα χέρια σας και πουλήστε την παραγωγή σας σε τιμές που ορίζετε εσείς.
Δημιουργήστε προφίλ στο Wikifarmer. Γράψτε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας και την παραγωγή σας. Ανεβάστε μία εικόνα του προϊόντος σας και ορίστε την τιμή που θέλετε. Περιγράψτε το προϊόν σας με ακρίβεια (είδος, ποικιλία, συσκευασία, πιστοποιήσεις).
Ορίστε μια γενική περιοχή παράδοσης (π.χ. Πανελλαδικά, Πανευρωπαϊκά, Νομός Βοιωτίας, ή πόλη της Θεσσαλονίκης κτλ.). Αν δηλώσετε μια περιοχή παράδοσης, θα πρέπει να είναι νόμιμο να αποστείλετε τα εμπορεύματά σας ή να τα παραδώσετε οι ίδιοι σε αυτήν την περιοχή.
Όταν δεχθείτε μια παραγγελία από κάποιον αγοραστή, είναι στο χέρι σας αν θα τη δεχθείτε ή θα την απορρίψετε. Μπορείτε επίσης να δώσετε διαφορετικές τιμές ιδιωτικά σε κάθε Αγοραστή, ανάλογα με την ποσότητα της παραγγελίας του. Μπορείτε να δώσετε τιμές για μεταφορικά έως την έδρα του πελάτη ή να τα παραδώσετε ο ίδιος.
Η πληρωμή γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας, μέσω τραπεζικής μεταφοράς στο λογαριασμό του Wikifarmer ή μέσω αντικαταβολής απευθείας από τον αγοραστή. Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τράπεζα, η εξόφλησή σας γίνεται εύκολα και γρήγορα. Η χρέωση της πλατφόρμας μας είναι 8% επί της καθαρής αξίας της παραγγελίας σας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Associated Press
quote

Πάνω από 12 εκατομμύρια επισκέπτες από 200 χώρες έχουν επισκεφθεί το Wikifarmer, ενώ 30.000 προϊόντα έχουν ανέβει από παραγωγούς και προμηθευτές.

Περισσότερα
FAO
quote

Η Wikipedia του αγροτικού τομέα

Περισσότερα
New Money
quote

Wikifarmer: Μία startup που συνδέει τους αγρότες με την αγορά αλλά και τη γνώση

Περισσότερα
Καθημερινή
quote

Wikifarmer: H startup που έχει στόχο να αλλάξει την αγορά αγροτικών προϊόντων

Περισσότερα