ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Αυξήστε τις πωλήσεις σας και πληρωθείτε γρήγορα!
Είστε παραγωγός ή έμπορος αγροτικών προϊόντων (φρούτα, λαχανικά, μέλι, συσκευασμένα προϊόντα κ.λπ.); Εκατομμύρια αγοραστές σε όλο τον κόσμο αναζητούν προϊόντα όπως τα δικά σας! Δημιουργήστε ένα προφίλ στο Wikifarmer.com και πουλήστε τα προϊόντα σας!
Μπορείτε να δημιουργήσετε τη σελίδα της εταιρείας σας και να δημοσιεύσετε τα προϊόντα σας, τα οποία θα είναι ορατά σε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες.
Όταν λαμβάνετε μία παραγγελία από εμάς, μπορείτε να αποφασίσετε αν θα την αποδεχτείτε ή θα την απορρίψετε, με βάση τη διαθεσιμότητά σας και άλλους παράγοντες. Σε περίπτωση που αποδεχτείτε την παραγγελία, μπορείτε να μας δώσετε μία προσαρμοσμένη τιμή με βάση την ποσότητα που έχουμε παραγγείλει. Μπορείτε επίσης να συγκεκριμενοποιήσετε το κόστος αποστολής, τυχόν πρόσθετες χρεώσεις και τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.
Η πλήρης αξία της παραγγελίας, μείον την προμήθεια μας, μας θα αποδεσμευτεί στο λογαριασμό σας μόλις τα προϊόντα φθάσουν σώα και αβλαβή στον τελικό προορισμό.
Κάνοντας πωλήσεις μέσω της Πλατφόρμας μας, αποφεύγετε την απάτη από κακόβουλους Αγοραστές, οι οποίοι μπορεί να ζητούν τα προϊόντα πριν από την πληρωμή και να μην πληρώνουν ποτέ, ή που προσπαθούν να εξαπατήσουν τους Προμηθευτές με διάφορους τρόπους. Δεδομένου ότι έχετε περιγράψει με ακρίβεια το προϊόν σας και ότι αυτό στάλθηκε ή παραδόθηκε εγκαίρως στην ποσότητα και ποιότητα που περιγράφεται στη σελίδα σας στο Wikifarmer, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα λάβετε τα χρήματα για την παραγγελία σας ή τουλάχιστον θα λάβετε το προϊόν πίσω σε άριστη κατάσταση.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Associated Press
quote

Πάνω από 12 εκατομμύρια επισκέπτες από 200 χώρες έχουν επισκεφθεί το Wikifarmer, ενώ 30.000 προϊόντα έχουν ανέβει από παραγωγούς και προμηθευτές.

Περισσότερα
FAO
quote

Η Wikipedia του αγροτικού τομέα

Περισσότερα
New Money
quote

Wikifarmer: Μία startup που συνδέει τους αγρότες με την αγορά αλλά και τη γνώση

Περισσότερα
Καθημερινή
quote

Wikifarmer: H startup που έχει στόχο να αλλάξει την αγορά αγροτικών προϊόντων

Περισσότερα