ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ

Όταν κάποιος Πελάτης ζητήσει Τιμή Υπερχονδρικής για ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα σας, θα σας αποσταλεί μήνυμα ή mail. Για να δείτε το αίτημα, θα πρέπει να επισκεφθείτε το διαχειριστικό σας στο τμήμα Αιτήματα → Αιτήματα Τιμής Υπερχονδρικής για Προϊόντα μου.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το αίτημα, και να αποφασίσετε τι τιμές θα δώσετε στον πελάτη αυτόν ανάλογα με το πόσα τεμάχια θέλει να παραγγείλει. Στο αίτημα επίσης αναφέρεται αναλυτικά η διεύθυνση αποστολής αλλά και ο τρόπος πληρωμής.
Ο πελάτης πιθανότατα θα ρωτάει τιμή μαζί με τα μεταφορικά, έως και τις εγκαταστάσεις του. Συνεπώς, ίσως χρειαστεί να κάνετε πρώτα μια έρευνα για το μεταφορικό κόστος έως την έδρα του πελάτη, καθώς η διεύθυνση αποστολής θα είναι ορατή σε εσάς. Αν ο πελάτης ζητήσει τιμή μαζί με τα μεταφορικά, και εσείς απαντήσετε χωρίς τα μεταφορικά, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αγνοήσει την προσφορά σας.
Οι τιμές που θα δώσετε στο συγκεκριμένο πελάτη θα είναι ορατές μόνο σε αυτόν και δε θα εμφανίζονται δημόσια, σε κάποιο άλλο χρήστη ούτε σε κάποιον από τους πελάτες σας.
Αν και έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε ή να μειώσετε την ποσότητα παραγγελίας, καλό είναι να μην το κάνετε. Για παράδειγμα, αν ένας πελάτης ζητήσει τιμή για 700 κιλά προϊόν, εσείς μπορείτε να δώσετε τιμή για 800 κιλά αν ζυγίζει τόσο η παλέτα σας και δε μπορεί με τίποτα να “σπάσει”. Παρόλα αυτά, καλό είναι να είστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο αρχικό αίτημα του πελάτη, καθώς έτσι είναι πιο πιθανό τελικά να παραγγείλει. Αν ένα προϊόν σας δεν είναι διαθέσιμο, μπορείτε στην απάντησή σας να βάλετε ποσότητα 0.
Αν ο πελάτης είναι ευχαριστημένος με τις τιμές που θα απαντήσετε, θα προχωρήσει σε παραγγελία. Τότε, θα σας αποσταλούν οδηγίες για την αποστολή των προϊόντων. Μην αποστείλετε οποιοδήποτε προϊόν μόνο με το αρχικό αίτημα του πελάτη (χωρίς την τελική επιβεβαίωσή του), καθώς αυτό θα επιστραφεί.
Πουλώντας μέσω του Wikifarmer, είστε σίγουροι ότι αποφεύγετε απάτες από κακόβουλους Αγοραστές, που ζητούν τα εμπορεύματα πριν πληρώσουν ή εξαπατούν με διάφορους τρόπους τους Παραγωγούς.
Εφόσον έχετε περιγράψει με ακρίβεια το προϊόν σας, και εφόσον ποιοτικά και ποσοτικά το προϊόν που αποστείλατε ή παραδώσατε εγκαίρως είναι όπως ακριβώς περιγράφεται στη σελίδα σας εντός του Wikifarmer, εμείς σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε τα χρήματα της παραγγελίας σας ή τουλάχιστον θα λάβετε πίσω το προϊόν σας άθικτο (χωρίς να πληρώσετε τα μεταφορικά από και προς τον πελάτη).
Ισχύει για Παραγγελίες που έχουν ως επιλεγμένο Τρόπο Πληρωμής Τραπεζική Μεταφορά στο Λογαριασμό του Wikifarmer ή Πληρωμή μέσω Πιστωτικής / Χρεωστικής Κάρτας. Στην περίπτωση της Αντικαταβολής, εσείς ή η μεταφορική εταιρία που έχετε επιλέξει είστε υπεύθυνοι για την Ορθή Είσπραξη των χρημάτων της παραγγελίας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Associated Press
quote

Πάνω από 12 εκατομμύρια επισκέπτες από 200 χώρες έχουν επισκεφθεί το Wikifarmer, ενώ 30.000 προϊόντα έχουν ανέβει από παραγωγούς και προμηθευτές.

Περισσότερα
FAO
quote

Η Wikipedia του αγροτικού τομέα

Περισσότερα
New Money
quote

Wikifarmer: Μία startup που συνδέει τους αγρότες με την αγορά αλλά και τη γνώση

Περισσότερα
Καθημερινή
quote

Wikifarmer: H startup που έχει στόχο να αλλάξει την αγορά αγροτικών προϊόντων

Περισσότερα