ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ

Όταν σας ζητήσουμε Τιμή Υπερχονδρικής για ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα σας, θα σας αποσταλεί μήνυμα ή mail. Για να δείτε το αίτημα, θα πρέπει να επισκεφθείτε το διαχειριστικό σας πίνακα στο τμήμα Αιτήματα → Αιτήματα Τιμής Υπερχονδρικής για Προϊόντα μου.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το αίτημα, και να αποφασίσετε τι τιμές θα δώσετε ανάλογα με την ποσότητα που σας ζητάμε. Στο αίτημα επίσης αναφέρεται αναλυτικά η διεύθυνση αποστολής. Το πιο πιθανό είναι να σας ζητήσουμε να συμπεριλάβετε και τα κόστη μεταφοράς μέχρι ένα τελικό προορισμό. Συνεπώς, θα ήταν καλό να κάνετε μία έρευνα για τον υπολογισμό των εξόδων αποστολής στην διεύθυνση η οποία θα είναι ορατή σε εσάς. Οι τιμές που θα δώσετε στο συγκεκριμένο αίτημα θα είναι ορατές μόνο σε εμάς και δεν θα εμφανίζονται δημόσια.
Αν και έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε ή να μειώσετε την ποσότητα παραγγελίας, καλό είναι να μην το κάνετε. Για παράδειγμα, αν σας ζητήσαμε τιμή για 700 κιλά προϊόν, εσείς μπορείτε να δώσετε τιμή για 800 κιλά αν ζυγίζει τόσο η παλέτα σας. Παρόλα αυτά, καλό είναι να είστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο αρχικό μας αίτημα, καθώς έτσι είναι πιο πιθανό τελικά επιβεβαιώσουμε την παραγγελία. Επιπλέον, μπορείτε να μας προτείνετε ένα σχετικό προϊόν σε περίπτωση που δεν έχετε σε διαθεσιμότητα το προϊόν για το οποίο ζητήσαμε τιμή υπερχονδρικής. Και σε αυτή την περίπτωση, η εναλλακτική αυτή πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο αρχικό αίτημα.
Εάν είμαστε ικανοποιημένοι με τις τιμές, θα απαντήσουμε και θα προχωρήσουμε με την παραγγελία. Στη συνέχεια, θα λάβετε οδηγίες για την αποστολή των προϊόντων. Αν δεν σας έχουμε δώσει τελική επιβεβαίωση, μην στείλετε κανένα προϊόν μόνο μετά από το αρχικό μας αίτημα, καθώς αυτό θα σας επιστραφεί.
Πουλώντας μέσω της Πλατφόρμας μας, αποφεύγετε την απάτη από κακόβουλους Αγοραστές, οι οποίοι μπορεί να ζητούν τα προϊόντα πριν από την πληρωμή και να μην πληρώνουν ποτέ, ή που προσπαθούν να εξαπατήσουν τους Προμηθευτές με διάφορους τρόπους. Δεδομένου ότι έχετε περιγράψει με ακρίβεια το προϊόν σας και ότι αυτό στάλθηκε ή παραδόθηκε εγκαίρως στην ποσότητα και ποιότητα που περιγράφεται στη σελίδα σας στο Wikifarmer, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα λάβετε τα χρήματα για την παραγγελία σας ή τουλάχιστον θα λάβετε το προϊόν πίσω σε άριστη κατάσταση.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Associated Press
quote

Πάνω από 12 εκατομμύρια επισκέπτες από 200 χώρες έχουν επισκεφθεί το Wikifarmer, ενώ 30.000 προϊόντα έχουν ανέβει από παραγωγούς και προμηθευτές.

Περισσότερα
FAO
quote

Η Wikipedia του αγροτικού τομέα

Περισσότερα
New Money
quote

Wikifarmer: Μία startup που συνδέει τους αγρότες με την αγορά αλλά και τη γνώση

Περισσότερα
Καθημερινή
quote

Wikifarmer: H startup που έχει στόχο να αλλάξει την αγορά αγροτικών προϊόντων

Περισσότερα