ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ “ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ”

Ισχύει για μεγάλες παραγγελίες
Όταν δείτε ένα προϊόν που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε σε μεγάλη ποσότητα, αλλά σας φαίνεται υψηλή η τιμή, μπορείτε να ζητήσετε τιμή υπερχονδρικής πατώντας πάνω στο αντίστοιχο κουμπί.
Αρχικά συμπληρώνετε πόσα τεμάχια ή κιλά χρειάζεστε για ένα ή περισσότερα προϊόντα του Πωλητή. Ακολούθως, συμπληρώνετε τον επιθυμητό για εσάς τρόπο αποστολής αλλά και τρόπο πληρωμής.
Στη συνέχεια εισάγετε τα στοιχεία σας, τα οποία θα γίνουν ορατά στον Πωλητή, μόνο εφόσον σας αρέσουν οι τιμές με τις οποίες θα σας απαντήσει και προχωρήσετε τελικά σε παραγγελία. Εισάγετε τα στοιχεία επιχείρησης, τη διεύθυνση αποστολής σας κτλ.
Ο Πωλητής θα σας απαντήσει αναλυτικά με βελτιωμένη τιμή για κάθε προϊόν, καθώς και μεταφορικά έξοδα έως τη διεύθυνσή σας (αν έχετε επιλέξει αυτόν τον τρόπο αποστολής).
Αν σας αρέσουν οι τιμές τις οποίες σας έδωσε ο Πωλητής, και οι οποίες δε φαίνονται δημόσια ούτε σε κάποιο άλλο χρήστη, έχετε τη δυνατότητα να οριστικοποιήσετε την παραγγελία, έτσι ώστε τα προϊόντα να ξεκινήσουν για τον προορισμό τους.
Το Wikifarmer σας προσφέρει 100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων σε περίπτωση που αυτό που παραλάβετε δεν είναι ποιοτικά και ποσοτικά όπως περιγράφηκε στη σελίδα μας. Ισχύει για ηλεκτρονικές πληρωμές.
To Wikifarmer σας προσφέρει 100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Μάθετε περισσότερα

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ