ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ

Αν κάποιος Αγοραστής ψάχνει ένα συγκεκριμένο προϊόν και δεν το βρίσκει, ή θέλει να κάνει μια μεγάλη παραγγελία (π.χ. 500 κιλά ελαιόλαδο ή 2 τόνους πατάτες) μπορεί να δημιουργήσει ένα Αίτημα Προϊόντος.
Εσείς βλέπετε το Αίτημα Προϊόντος στη σελίδα σας και -εφόσον έχετε διαθεσιμότητα σε αυτό το είδος- μπορείτε να του απαντήσετε. Αν δεν έχετε καθόλου αυτό το προϊόν, μπορείτε να στείλετε το link της σελίδας σε φίλους σας που ίσως να ενδιαφέρονται.
Αν απαντήσετε στο Αίτημα, χρειάζεται να είστε απολύτως συγκεκριμένοι και αναλυτικοί, ως προς την τιμή και την περιγραφή του προϊόντος σας.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο πελάτης ζητάει μία τιμή μαζί με τα μεταφορικά έως την έδρα του, οπότε πριν απαντήσετε θα πρέπει να κάνετε μια έρευνα πόσο κοστίζει η αποστολή του προϊόντος σας (π.χ. 1500 κιλά πατάτες από την έδρα σας στον Πύργο Ηλείας). Αν δώσετε τιμή προϊόντος χωρίς τα μεταφορικά, είναι σχεδόν αδύνατο να προτιμήσει την προσφορά σας.
Αν ο πελάτης ενδιαφερθεί για το προϊόν σας, μπορεί να πληρώσει ηλεκτρονικά και να καταχωρήσει την παραγγελία ή να παραγγείλει με αντικαταβολή (για μικρές παραγγελίες).
Εφόσον έχετε περιγράψει με ακρίβεια το προϊόν σας, και εφόσον ποιοτικά και ποσοτικά το προϊόν που αποστείλατε ή παραδώσατε εγκαίρως είναι όπως ακριβώς περιγράφεται στη σελίδα σας εντός του Wikifarmer, εμείς σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε τα χρήματα της παραγγελίας σας ή τουλάχιστον θα λάβετε πίσω το προϊόν σας άθικτο (χωρίς να πληρώσετε τα μεταφορικά από και προς τον πελάτη).
Ισχύει για Παραγγελίες που έχουν ως επιλεγμένο Τρόπο Πληρωμής Τραπεζική Μεταφορά στο Λογαριασμό του Wikifarmer ή Πληρωμή μέσω Πιστωτικής / Χρεωστικής Κάρτας. Στην περίπτωση της Αντικαταβολής, εσείς ή η μεταφορική εταιρία που έχετε επιλέξει είστε υπεύθυνοι για την Ορθή Είσπραξη των χρημάτων της παραγγελίας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Associated Press
quote

Πάνω από 12 εκατομμύρια επισκέπτες από 200 χώρες έχουν επισκεφθεί το Wikifarmer, ενώ 30.000 προϊόντα έχουν ανέβει από παραγωγούς και προμηθευτές.

Περισσότερα
FAO
quote

Η Wikipedia του αγροτικού τομέα

Περισσότερα
New Money
quote

Wikifarmer: Μία startup που συνδέει τους αγρότες με την αγορά αλλά και τη γνώση

Περισσότερα
Καθημερινή
quote

Wikifarmer: H startup που έχει στόχο να αλλάξει την αγορά αγροτικών προϊόντων

Περισσότερα