ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Σας ενδιαφέρει να αγοράσετε ποιοτικά αγροτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές με 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων;
Δημιουργήστε το αίτημά σας στο Wikifarmer και εξοικονομήστε χρόνο. Δεν χρειάζεται να διαπραγματεύεστε ξεχωριστά με διαφορετικούς προμηθευτές και εμπόρους. Μπορούμε να αναλάβουμε τα πάντα, από την εύρεση προϊόντων στην ανταγωνιστικότερη τιμή μέχρι την εφοδιαστική και την παράδοση. Μπορούμε επίσης να εξασφαλίσουμε ευέλικτους όρους πληρωμής με ορους πίστωσης.
Μην απογοητευτείτε εαν η τιμή ενός προϊόντος σας φαίνεται πολύ ακριβή. Έχετε την δυνατότητα να ζητήσετε τιμή υπερχονδρικής, και εμείς θα σας απαντήσουμε με μία προσαρμοσμένη τιμή βάσει της ποσότητας της παραγγελίας. Στη συνέχεια θα έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε ολόκληρο το ποσό (κόστος προϊόντος συν μεταφορικά και τελωνειακά τέλη) μέσω πιστωτικής κάρτας / τραπεζικού εμβάσματος ή να αγνοήσετε την πληρωμή.
100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν η ποιότητα ή η ποσότητα του προϊόντος δεν είναι όπως περιγράφεται στο Wikifarmer.com.
Δεν έχετε καμία απολύτως επιπλέον χρέωση στην πλατφόρμα μας. Πληρώνετε μόνο για τα προϊόντα που αγοράζετε.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Associated Press
quote

Πάνω από 12 εκατομμύρια επισκέπτες από 200 χώρες έχουν επισκεφθεί το Wikifarmer, ενώ 30.000 προϊόντα έχουν ανέβει από παραγωγούς και προμηθευτές.

Περισσότερα
FAO
quote

Η Wikipedia του αγροτικού τομέα

Περισσότερα
New Money
quote

Wikifarmer: Μία startup που συνδέει τους αγρότες με την αγορά αλλά και τη γνώση

Περισσότερα
Καθημερινή
quote

Wikifarmer: H startup που έχει στόχο να αλλάξει την αγορά αγροτικών προϊόντων

Περισσότερα