ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Αναζητήστε Aγροτικά Προϊόντα και Τρόφιμα κοντά σας, σε όλη την Ελλάδα ή όλο τον κόσμο.
Με λίγα click μπορείτε να συγκρίνετε τιμές και να ζητήσετε τιμή υπερχονδρικής για κάποιο προϊόν αν σας ενδιαφέρει σε μεγάλη ποσότητα.
Κάντε την παραγγελία σας και επωφεληθείτε από χαμηλές τιμές και άμεση παράδοση.
Η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα, κατάθεση στο λογαριασμό του Wikifarmer ή με αντικαταβολή προς τον παραγωγό. Εσείς δεν έχετε καμία απολύτως χρέωση στην πλατφόρμα μας.
Βαθμολογήστε τον Παραγωγό / Προμηθευτή μετά από κάθε Αγοραπωλησία, έτσι ώστε να υπάρχει διαφάνεια και αξιοπιστία. Με ένα click μπορείτε να επαναλάβετε την παραγγελία σας στο μέλλον.
Αγοράζοντας μέσω του Wikifarmer, είστε σίγουροι ότι αποφεύγετε απάτες από κακόβουλους πωλητές Αγροτικών Προϊόντων, που προσπαθούν να εξαπατήσουν με διάφορους τρόπους (ζητούν την πληρωμή προκαταβολικά και μετά στέλνουν αλλοιωμένα προϊόντα).
Το Wikifarmer σας προσφέρει 100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων σε περίπτωση που αυτό που παραλάβετε δεν είναι ποιοτικά και ποσοτικά όπως περιγράφηκε στη σελίδα μας. Ισχύει για ηλεκτρονικές πληρωμές.
To Wikifarmer σας προσφέρει 100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Μάθετε περισσότερα

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Associated Press
quote

Πάνω από 12 εκατομμύρια επισκέπτες από 200 χώρες έχουν επισκεφθεί το Wikifarmer, ενώ 30.000 προϊόντα έχουν ανέβει από παραγωγούς και προμηθευτές.

Περισσότερα
FAO
quote

Η Wikipedia του αγροτικού τομέα

Περισσότερα
New Money
quote

Wikifarmer: Μία startup που συνδέει τους αγρότες με την αγορά αλλά και τη γνώση

Περισσότερα
Καθημερινή
quote

Wikifarmer: H startup που έχει στόχο να αλλάξει την αγορά αγροτικών προϊόντων

Περισσότερα