Γύρη Νωπή Πολυανθική 250g

Η γύρη προωθεί την καλή φυσική κατάσταση του σώματος και του πνεύματος.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε Επιχειρήσεις και Ιδιώτες
7.80 χωρίς ΦΠΑ
( 8.81 με ΦΠΑ)
250g - 31.20 / kg

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Ν. Ηράκλειο, Αττική, Ελλάδα

Περιοχές αποστολής

Σε όλη την Ελλάδα. Δωρεάν μεταφορικά στην Αθήνα

Αναφέρετε το προϊόν
Γύρη από διάφορα λουλούδια συλλέγονται και επεξεργάζονται από τις μέλισσες. Η φρέσκια γύρη φυλάσσεται κατά προτίμηση στον καταψύκτη και διατηρεί το 100% των θρεπτικών ουσιών για μεγάλο χρονικό διάστημα (περίπου 1 έτος). Ο συνδυασμός γύρης και βάμμα πρόπολης είναι το καλύτερο αντιβιοτικό της φύσης. Προφυλάσσει από τους ιούς και τα παράσιτα. Το πιο σημαντικό, όπως προκύπτει από μελέτες, είναι ότι η γύρη περιέχει έναν ισορροπημένο συνδυασμό σε ποσότητα, όχι αποκλειστικά με διάφορες βιταμίνες, αλλά βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και ένζυμα που ενεργούν συνεργατικά. Η γύρη δεν έχει τοξικές επιδράσεις.

Η γύρη συνεργάζεται με όλα τα προϊόντα της μέλισσας και με άλλα φυτοθεραπευτικά σκευάσματα η βότανα. Βοηθά τη νοητική λειτουργία, ενισχύει την καρδιά και έχει διουρητική δράση. Ρυθμίζει την όρεξη και συνιστάται ιδιαίτερα για την αδυναμία και την γενική εξασθένιση του σώματος. τον έλεγχο του βάρους, τη θεραπεία και θωράκιση από ιούς και άλλες λοιμώξεις. Βελτιώνει την κατάσταση των ατόμων που έχουν ήπιες αλλεργικές αντιδράσεις. Επηρεάζει θετικά την ποιότητα της τριχοφυΐας, το χρώμα των μαλλιών.

Η γύρη προωθεί την καλή φυσική κατάσταση του σώματος και του πνεύματος. Εχει πολύ θετική επίδραση στη διάθεση του ατόμου. Προσφέρει ευεξία, βελτιώνει τις ψυχικές ικανότητες και ταυτόχρονα καταπολεμά το άγχος, το στρες, την κατάθλιψη και την αϋπνία.

Μια κουταλιά της σούπας την ημέρα είναι αρκετή. Συντηρείται στον καταψύκτη.

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Άλλα Προϊόντα

10.53 χωρίς ΦΠΑ ( 11.90 με ΦΠΑ)
380g - 27.71 / kg
Ελλάδα
15.00 χωρίς ΦΠΑ ( 16.95 με ΦΠΑ)
50ml - 300.00 / L
Ελλάδα
25.84 χωρίς ΦΠΑ ( 29.20 με ΦΠΑ)
480g - 53.83 / kg
Ελλάδα
13.85 χωρίς ΦΠΑ ( 15.65 με ΦΠΑ)
480g - 28.85 / kg
Ελλάδα